SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Vilafranca serà filial del Lleida Esportiu

El club blau confirma l'acord i diu que el presentarà en breu a la capital de l'Alt Penedès

Liberto Beltrán.

Liberto Beltrán.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que va arribar a un acord de filiació amb el FC Vilafranca el passat 29 de juny presentat a la delegació Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol.

Aquesta filiació, segons va manifestar el club lleidatà, és un pas endavant per a aquestes dos entitats que permetrà enfortir el treball realitzat en el futbol base i que implicarà donar continuïtat des de l’etapa formativa cap a la professionalització. D’aquesta manera, l’estructura troncal de les dos entitats comptarà amb un primer equip a Segona divisió B, un segon equip a Tercera divisió i dos equips en Segona Catalana, el Lleida B i la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, la qual cosa permetrà un moviment de jugadors per adequar la seua progressió esportiva en la seua evolució.

Es va acomiadar donant les gràcies a Molo, membres del cos tècnic, companys i afició

Pròximament, segons va informar el Lleida Esportiu, es realitzarà la presentació i s’oferirà una roda de premsa en què s’explicaran els detalls de l’acord a Vilafranca del Penedès.

D’altra banda, el davanter Liberto Beltrán es va acomiadar ahir del Lleida Esportiu i de l’afició a través de les xarxes socials.

A la seua carta, el ràpid i traçut jugador manifesta que “han estat pocs mesos, però molt intensos i hi he après molt nivell personal i futbolístic”. Diu que se’n va “tranquil de la feina feta i del que he pogut aportar a l’equip” i s’acomiada donant les gràcies a Molo, cos tècnic i companys de la plantilla, així com a l’afició. “Us desitjo el millor, vosaltres i la ciutat us ho mereixeu”, conclou.

tracking