SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc, darrere les Yamaha

Va marcar el millor crono al matí i a la tarda Viñales i Quartararo el van superar || Àlex Márquez va caure en el test previ al reinici del Mundial

Marc Márquez va tornar a pujar ahir a una MotoGP després de quatre mesos de confinament.

Marc Márquez va tornar a pujar ahir a una MotoGP després de quatre mesos de confinament.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les MotoGP van tornar a rugir ahir a Jerez després de quatre mesos de confinament. Primer dia de test de la nova temporada a l’espera del Gran Premi d’Espanya que comença demà i que va arrancar amb les Yamaha al capdavant, amb Marc Márquez a rebuf. Maverick Viñales va aconseguir el millor temps del dia gràcies a dos grans girs finals a la segona tanda, en què va superar el crono del matí del vigent campió, que a la tarda també va ser superat per Fabio Quartararo, que va rebre una sanció per un test privat que va fer dies enrere, mentre que Àlex Márquez va tenir una caiguda sense conseqüències.

A la primera presa de contacte després de l’aturada, Marc va ser l’únic capaç de rodar en 1:37 al matí (1:37.941). La sessió vespertina va ser d’allò més accidentada a l’inici i Àlex Márquez, que va acabar dinovè, va caure al revolt 6. El campió, amb bon ritme, confirmava el progrés que havia fet a Qatar (1:38.021), encara que als minuts finals diversos pilots, amb gomes noves, van millorar el seu temps. Primer va ser Quartararo, amb 1:37.9, i després Viñales, amb 1:37.7, el millor del dia.

“El moviment és positiu, sobretot per a l’Àlex”, assegura el Marc sobre el pas del seu germà a LCR

“Estic content. Al final del test a Qatar vam trobar alguna cosa, així que poder confirmar-ho aquí és bo. L’espatlla també ha aguantat bé i he pogut tornar a pilotar ràpid”, va apuntar el Marc, que també es va referir al pas del seu germà a l’equip satèl·lit després del fitxatge de Pol Espargaró, que ahir va ser novè. “Mai he forçat ni he vetat qui pot ser el meu company. No havia de ser diferent. Han cregut que el Pol havia de ser el meu company i l’Àlex a l’LCR amb el suport de fàbrica. El que no és normal és anar a l’equip de fàbrica. Hi ha hagut casos com el meu, però el lògic és començar amb un satèl·lit. El moviment és positiu, sobretot per a l’Àlex. Tindrà l’oportunitat de fer-se un lloc a MotoGP”, va dir. El seu germà, que debuta a la categoria, va dir que “per a un rookie com jo és important anar millorant volta a volta”.

Marc Márquez va tornar a pujar ahir a una MotoGP després de quatre mesos de confinament.

Marc Márquez va tornar a pujar ahir a una MotoGP després de quatre mesos de confinament.REPSOL MEDIA

tracking