SEGRE

DEPORTES

“Espero ser a la Champions, però no sé si serà així”

Setién diu que sent tristesa i frustració

Quique Setién.

Quique Setién.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién, tècnic del Barcelona, va comparèixer en roda de premsa després que l’equip perdés les opcions de guanyar la Lliga amb la derrota a casa contra Osasuna.

Un resultat que va fer esclatar el capità i estrella de l’equip, Leo Messi, que en zona mixta va deixar unes declaracions duríssimes de les quals el tècnic no en surt ben parat. Quan li van preguntar sobre el seu futur, el càntabre no va amagar que “espero entrenar el Barça a la Champions, però no sé si serà així. Estic d’acord amb Messi en algunes coses com l’autocrítica”.

Segons va dir Setién, “la sensació és trista i de frustració. La derrota és absolutament injusta. Potser no LaLiga perquè ens hem deixat punts que ens han impedit seguir el ritme del nostre rival, molt alt. No esperava que cap dels dos equips ho guanyés tot i el Madrid va camí de fer-ho. La derrota avui és massa. El partit ha estat un calc del que ens hem trobat en molts d’altres. Ens ha costat trobar el camí del gol. Aconseguim ficar els rivals a la seua àrea, però ens costa controlar fases, sobretot a les contres”.

tracking