Trist final d'un Barça sense ànima

Va jugar una primera part apàtica i, tot i que va reaccionar a la segona, va dir adéu al títol amb una derrota a l'afegit || Només Leo va aparèixer en un equip incapaç de guanyar un rival que va jugar en inferioritat els últims 20 minuts

El Barça es va acomiadar de LaLiga de la pitjor manera, amb una derrota a l’últim partit a casa del curs contra l’Osasuna (1-2) en què va oferir una mala imatge davant un rival que va ser millor, malgrat que va jugar els últims vint minuts amb un menys. L’encontre va ser el resum de la temporada, un Barça molt vulnerable a darrere i previsible en atac al qual qualsevol rival li pot fer front amb poques armes. Tots els dubtes mostrats pel Barcelona després que LaLiga tornés es van veure sobre el Camp Nou, on un equip pla, sense idees i amb la gasolina justa es va acomiadar del campionat de la pitjor manera. Malgrat els canvis, amb Braithwaite i Ansu de titulars; Busquets, Luis Suárez, Jordi Alba i Arturo Vidal a la banqueta de sortida; el Barça va tornar a ser aquest equip previsible i que desperta avorriment fins i tot a la banqueta. La imatge del dia serà, segurament, la d’Arthur Melo badallant a la grada. Només Riqui Puig i Ansu Fati es van esforçar a tirar el partit endavant, també Leo Messi, que va ser el que va tenir més a prop el gol en una primera part d’insomni culer.

I és que, a més a més, Osasuna va anotar en la seua segona ocasió, a les dos amb Jose Arnáiz, un exbarcelonista, com a protagonista. A la primera va aturar Ter Stegen, a la segona va batre el porter alemany. Una falta que Messi va enviar a la creueta va ser l’únic destacable a la primera part. El Barça va millorar després del descans i Braithwaite va empatar, però li van anul·lar el gol per fora de joc de Messi.

En la quarta falta que va tenir, l’argentí va encertar el blanc i va empatar el duel, ja amb Luis Suárez i Arturo Vidal al camp. Va creure una mica més el Barça i cinc minuts més tard, Suárez va marcar, però va ser anul·lat novament per fora de joc. I quan més van collar els blaugranes, en superioritat per l’expulsió de Gallego, va arribar la sentència amb l’1-2.

Leo Messi es lamenta després d’un mal partit dels seus.