SEGRE

DEPORTES

Un altre triomf gràcies al VAR

Un forcejament entre Ramos i Chakla acaba en penal revisat pel videoarbitratge || Ramos llança passant la pilota a Benzema i el col·legiat mana repetir-ho

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enèsim escàndol arbitral en aquesta Lliga que va afavorir el Madrid. El VAR va tornar a donar un cop de mà a l’equip blanc i va ratificar un més que dubtós penal de Chakla sobre Sergio Ramos en un forcejament que va buscar de forma descarada el defensa de l’equip blanc. Tot seguit, el col·legiat Hernández Hernández ho va manar repetir perquè Ramos va llançar la pilota cap endavant perquè rematés Benzema, a l’estil Cruyff, però el francès s’havia avançat. Amb el reglament a la mà, no s’hauria d’haver repetit el llançament i hauria d’haver estat pilota per al Vila-real. Va ser una decisió arbitral més per facilitar la victòria madridista. Benzema va acabar marcant per atansar-se al pitxitxi i deixar la Lliga sentenciada. El Madrid va aprofitar la primera oportunitat, va guanyar el Vila-real per 2-1, una altra vegada amb conflictes al final i amb polèmica, i es va coronar campió de la Lliga espanyola per trenta-quatrena vegada en la història. Fins que va arribar aquest 2-0, el duel no havia tingut gaire història, en part perquè els de Zinédine Zidane van abaixar el ritme a partir de l’1-0 i en part perquè els de Javi Calleja no van oposar gaire resistència malgrat que es jugaven resoldre el seu bitllet europeu. L’augment d’ímpetu després del descans tampoc li va donar per crear problemes a un rival que va transmetre la sensació de jugar més amb el resultat que de buscar un resultat més tranquil·litzador que va arribar després d’una altra pèrdua visitant. Tanmateix, Iborra va posar una mica d’emoció a un final que va fer témer pel triomf als blancs, tot i que l’angoixa hauria quedat en res per la derrota del FC Barcelona.

Messi: “Si no reaccionem, no guanyarem el Nàpols” El capità del FC Barcelona, Leo Messi, va fer una crida a “canviar moltíssim i fer molta autocrítica” durant les pròximes setmanes per poder tenir opcions a la Lliga de Campions, ja que el rendiment actual “no ha donat ni per a la Lliga”, i va dir que veu “normal” que l’afició blaugrana “s’estigui quedant sense paciència” perquè l’equip no li està donant “res” en els últims temps.

Els jugadors del Reial Madrid i Florentino Pérez celebren el títol.

Els jugadors del Reial Madrid i Florentino Pérez celebren el títol.EFE

tracking