SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién segueix de moment

El tècnic es va reunir amb Bartomeu i serà demà a la banqueta contra l'Alabès en una última jornada intranscendent després de perdre la Lliga || La incògnita és si dirigirà l'equip a la Champions

Josep Maria Bartomeu i Quique Setién conversen, en imatge d’arxiu.

Josep Maria Bartomeu i Quique Setién conversen, en imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lloc de Quique Setién a la banqueta del FC Barcelona no perilla per al partit de demà a Vitòria davant de l’Alabès (17.00) després de la reunió que van mantenir ahir el tècnic càntabre i el president Josep Maria Bartomeu. El dubte existeix, tanmateix, sobre la Lliga de Campions, competició que el Barça ha d’afrontar el cap de setmana del 8-9 agost davant el Nàpols en la tornada dels vuitens de final.

I és que després de l’encontre de demà, l’equip tindrà una setmana de descans abans de tornar als entrenaments per preparar la Lliga de Campions. Dimarts de la setmana que ve podria produir-se una reunió de la junta directiva, fins i tot no convocada, per tractar sobre aquest assumpte. També es contempla la possibilitat que Setién fos el que fes un pas al costat i llavors el club no li posaria cap impediment.

La plantilla tindrà a partir de dilluns una setmana de descans i dimarts es reunirà la junta directiva

Segons diferents versions contrastades per Efe, l’únic candidat que hi ha sobre la taula en el cas d’una destitució o dimissió de Setién és Francisco Javier García Pimienta, tècnic del filial i que en l’actualitat està preparant l’ascens a la Segona divisió A.

La reunió d’ahir es va produir una setmana després que Setién fos ratificat en el seu càrrec i dos després que el dirigent juntament amb el secretari tècnic (Éric Abidal) i el director general (Òscar Grau) es reunissin a casa de Setién. La versió del president, llavors, va ser que la reunió es va produir per planificar la pròxima campanya, però ara, després de les declaracions de Leo Messi de dijous, la situació és una altra. “Del mes de gener fins aquí [quan van destituir Valverde i va arribar Setién] tot ha estat molt dolent”, va arribar a dir Messi donant a entendre que les relacions amb l’staff tècnic no són bones. “Hem de canviar molt si volem fer alguna cosa i fer molta autocrítica”, va avisar Leo.

Josep Maria Bartomeu i Quique Setién conversen, en imatge d’arxiu.

Josep Maria Bartomeu i Quique Setién conversen, en imatge d’arxiu.EFE

tracking