SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Aquesta temporada l'equip s'ha de reinventar”

Aranzana assumeix que la situació econòmica afectarà més a l'hora de fitxar

Gustavo Aranzana continuarà dirigint el Força Lleida.

Gustavo Aranzana continuarà dirigint el Força Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana, que divendres va firmar la renovació amb el Força Lleida per una temporada amb opció a una segona, avisa que la pròxima campanya serà difícil a nivell econòmic i que, més que mai, caldrà encertar amb els fitxatges. “Estem en un mal moment i és evident que el club s’espavilarà en una situació complicada econòmicament parlant. Haurem d’afinar molt i reinventar-nos. Crec que aquesta temporada l’equip s’ha de reinventar. Sabem què és el que tenim i què podem fer”, va apuntar.

Pel que fa a la plantilla, no descarta pràcticament cap dels jugadors de la temporada passada, encara que té preferències, entre les quals Feliu. “M’agradaria que el capità seguís i s’està negociant amb ell”, va reconèixer, mentre també voldria continuar comptant amb Mbaye i el mateix Mike Stutz, que divendres va pagar la clàusula de rescissió, com va avançar SEGRE. “De moment no descartem cap jugador. Cal fer el puzle, però cal gastar el que tenim, llavors hem de buscar peces ajustant-nos a l’aspecte econòmic”, va dir.

“El club sabia el que podia oferir i el tema econòmic no havia de ser un problema per seguir”

Aranzana, no obstant, augura pocs moviments a curt termini perquè “és aviat”, assegura. “Ara el mercat és car per a nosaltres. Molts jugadors que ens poden interessar ens demanen molts més diners, d’aquí a un mes aquest jugador serà més barat i hi podrem optar. Els temps els marca el mercat i certs equips, nosaltres no podem fitxar els primers”, va asseverar el tècnic.

Respecte a la seua renovació va reconèixer que seguir a Lleida sempre era una opció. “No sóc una persona a qui li agradi canviar gaire, sempre intento que, si estic bé en un lloc, quedar-m’hi. Crec molt en les persones i cal ser al lloc on confiïn en tu i et valorin. Sempre he pensat que a Lleida hi podria haver una bona continuïtat. El club sabia el que podia oferir i el tema econòmic no havia de ser un problema per seguir.”

Amb referència al sistema de competició per a la pròxima campanya va deixar clara la seua postura, i va advocar per una Lliga regular de tots contra tots. “El que no m’agrada és la Lliga amb dos grups. Entendria els grups si ajuntessin les divisions d’Or i Plata i hi hagués 24 o 26 equips, però una fase regular de vint es pot fer sense problemes, si fos més entendria desdoblar-la. Segons la meua opinió, una Lliga de grups és desigual i sobretot seria una pena perquè no podries jugar amb tots els equips de la competició”, va assenyalar.

tracking