SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién no sent que Leo l'hagi assenyalat

Admet que han de millorar per aspirar a la Champions, com diu el crac

Messi passa davant de Quique Setién en un partit recent.

Messi passa davant de Quique Setién en un partit recent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién va assegurar ahir, a la prèvia de l’últim partit (Alabès-Barcelona, 17.00), que “en absolut” se sent assenyalat per les declaracions de Leo Messi sobre la situació de l’equip ni tampoc en cap moment ha tingut la sensació de voler abandonar el càrrec. Al finalitzar el partit amb l’Osasuna, Messi va dir que en cas de no canviar la dinàmica, el Barça tampoc tindria opcions de guanyar la Champions. “Si em sento assenyalat per aquestes declaracions? En absolut. Tots en un moment determinat diem coses que de vegades s’interpreten malament. Són situacions que es viuen quotidianament en moments importants com els que estem vivint de frustració, però no li dono importància”, va dir l’encara entrenador del Barça.

Va dir que no viu d’esquena a la realitat i que ningú el convencerà que des que es va fer càrrec de l’equip “tot ha estat un desastre”, perquè s’han fet “coses bé” i les vol rescatar “de cara al futur”. Va admetre que amb Messi està d’acord en unes coses i en altres no. “És veritat, i té raó, que si juguem tan malament com ho hem fet en alguns partits no ens donarà per guanyar res, però també hem tingut bons moments, que ens poden donar per guanyar. Tots som conscients que hem de ser més fiables i consistents, si aconseguim jugar com amb el Vila-real, segur que ens donarà per guanyar la Champions, segur”, va insistir.

Al ser preguntat sobre si se sent decebut davant dels obstacles que s’ha trobat des de la seua arribada, va dir que volia gaudir de l’experiència fins a l’últim dia. “Sabia que les coses no serien fàcils, perquè en aquesta professió has d’assumir riscos i circumstàncies. Continuo gaudint de la meua estada al Barcelona. En cap moment he tingut la sensació de voler-me’n anar, de veritat”, va insistir. “Continuo sent feliç i estic tremendament satisfet de tenir aquesta oportunitat”, va expressar el tècnic.

Va confirmar que es va reunir divendres amb Josep Maria Bartomeu. “La inquietud per millorar hi és, és evident, provem de buscar solucions i que les coses canviïn. I d’això va anar la reunió: provar de preparar el futur, de centrar-nos en el partit de l’Alabès i en la Champions, d’unir esforços i d’assumir la responsabilitat que tenim cadascú per no haver guanyat el campionat”, va insistir.

tracking