SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un 'play-off' judicialitzat

Presenten requeriment notarial en els partits Eivissa-Cornellà i Castelló-Logronyo advertint de possible anul·lació per la demanda del Lleida || La competició exprés podria paralitzar-se

Jugadors del Cornellà celebren un dels dos gols que els van donar la classificació.

Jugadors del Cornellà celebren un dels dos gols que els van donar la classificació.RFEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El play-off exprés que ha de definir els quatre equips de Segona B que ascendeixen a Segona A va arrancar ahir a Màlaga, però ho va fer marcat per les demandes presentades pel Lleida Esportiu que, segons va anunciar en el seu dia el mateix club, va sol·licitar la mesura cautelaríssima demanant que es paralitzés. Així, un notari de Màlaga, escenari del play-off exprés, va fer arribar un requeriment notarial als responsables de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) en els partits Eivissa-Cornellà i Castelló-Logronyo, seguint la instrucció de la cautelar que ha demanat el Lleida Esportiu al jutjat contenciós administratiu de l’Audiència Nacional.

El notari també va entregar una notificació en la qual advertia els responsables federatius que els partits poden anul·lar-se en el futur, a l’espera de la decisió del jutge, que encara ha de decidir si concedeix la cautelar demandada pel Lleida, la qual cosa paralitzaria la competició, encara que fos de forma retroactiva. Ahir la instrucció del contenciós administratiu de l’Audiència Nacional va comunicar al Lleida, com a part demandant, que si no es resolia la cautelar abans de les 20.00, hora del primer partit previst, s’aixecarien requeriments notarials, com així va ser.

El notari va entregar un document en què adverteix que els partits poden anul·lar-se

La causa estaria repartida en dos jutjats. Un porta el tema de la cautelaríssima, que va ser el que va comunicar divendres al club que si resol un cop començat el play-off, la decisió tindrà caracter retroactiu i un altre porta la instrucció de les diferents demandes del Lleida, per si la demanda acaba arribant a judici. Aquest va ser el que va comunicar ahir que, si no arribava la cautelar, s’aixecarien les referides actes notarials. El Lleida entén que el play-off no s’ha de jugar ja que la modificació de competició no tindria base legal.

Jugadors del Cornellà celebren un dels dos gols que els van donar la classificació.

Jugadors del Cornellà celebren un dels dos gols que els van donar la classificació.RFEF

tracking