SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joan Oriol anuncia que deixa el Lleida

Rebutja l'oferta de renovació que li va fer el club blau

Jugadors del Barcelona B celebren la classificació.

Jugadors del Barcelona B celebren la classificació.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa Joan Oriol va anunciar ahir, a través de les xarxes socials, que no seguirà la temporada vinent al Lleida Esportiu. El lateral esquerrà de Cambrils, de 33 anys, rebutja així l’oferta de renovació per tres temporades que li va fer el club i el seu destí podria ser el Nàstic de Tarragona.

Joan Oriol ha jugat amb el Lleida les dos últimes temporades, en què ha disputat 65 partits de Lliga, en els quals ha marcat dos gols. El futbolista obre una llarga nota de comiat amb un agraïment a l’afició i també agraeix la confiança que va dipositar en ell el president, Albert Esteve, i el director esportiu, Jordi Esteve. També té paraules per a tots els que han estat els seus companys, els diferents tècnics i els empleats del club amb qui ha tingut més tracte. És el tercer jugador de la plantilla d’aquesta temporada que anuncia que no seguirà, després d’Adri León i Liberto, encara que aquest últim estava cedit i ha de tornar a la disciplina del Betis. Hi ha més jugadors que tenien preparada la carta de comiat, però la van frenar perquè, després de la d’Adri, el club va advertir que mentre el club estigui en ERTO els contractes segueixen en vigor.

El Cartagena ascendeix per penals a la Segona divisió A

El Cartagena acompanyarà la UD Logronyo a la Segona divisió A, després d’imposar-se ahir per penals a l’At. Balears, després que el partit acabés 0-0. L’equip riojà va aconseguir l’ascens dissabte, davant del Castelló.

tracking