SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ A

Indignació a la Corunya pel viatge del Fuenlabrada

La sanitat gallega va detectar sis positius i cinc ja ho eren al sortir de Madrid

Personal sanitari, ahir a l’hotel on hi ha el Fuenlabrada.

Personal sanitari, ahir a l’hotel on hi ha el Fuenlabrada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern municipal de la Corunya estudia presentar accions legals pel viatge de la plantilla i cos tècnic del Fuenlabrada a la ciutat gallega, ja que cinc dels sis positius que es van confirmar ahir després de la realització de les proves a l’equip van viatjar encomanats des de Madrid. Això augmenta l’escàndol per la suspensió del Deportivo-Fuenlabrada, que no es va jugar per aquest contagi massiu, però sí la resta de la jornada, la qual cosa ha portat els clubs perjudicats a denunciar que la competició s’ha adulterat. El Fuenlabrada jugarà el play-off si guanya un rival ja descendit.

“Absoluta indignació” és el sentir tant de l’alcaldessa, Inés Rey, com de tots els grups polítics corunyesos, que donen suport al consistori perquè exigeixi responsabilitats a qui correspongui. També el vicepresident de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, va anunciar que el seu executiu demanarà explicacions a LaLiga i a l’RFEF. La conselleria de Sanitat ha donat instruccions per investigar si s’han complert els protocols.

L’expedició continua aïllada a l’hotel i el club madrileny rebutja negligència per la seua part

L’equip madrileny, que està aïllat a l’hotel de concentració a la Corunya, va ser sotmès ahir a 46 proves que van donar un resultat de sis positius per coronavirus, dels quals cinc ja van viatjar contagiats, va informar el gerent de l’àrea sanitària de la Corunya, Luis Verde.

El Fuenlabrada va negar qualsevol negligència per la seua part. “Neguem taxativament que el club fes vida normal en un complex recreatiu annex a l’hotel i tingués contacte amb molta gent, tal com va afirmar l’alcaldessa Inés Rey. Els integrants de l’expedició van estar sempre dins de l’hotel i més concretament als llocs habilitats únicament i exclusiva per a l’equip. El comportament de la nostra plantilla ha estat exemplar”, va defensar el club.

Els clubs afectats per la suspensió del partit, Rayo, Elx, Numància i el mateix Deportivo, van mostrar la seua “disconformitat” per aquest final i no descarten mesures legals.

tracking