SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién concedeix sis dies de vacances abans de preparar la Champions

Leo Messi, durant la sessió d’entrenament d’ahir.

Leo Messi, durant la sessió d’entrenament d’ahir.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del FC Barcelona va fer ahir una última sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva abans de gaudir de sis dies de descans. Els jugadors són citats dimarts vinent, dia 28, per començar a preparar el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Nàpols.

El tècnic blaugrana, Quique Setién, ha decidit concedir aquestes petites vacances a l’equip perquè descansi i carregui piles, abans de l’exigent final de temporada en el qual l’objectiu serà guanyar la Champions. En principi, Setién tenia previst concedir cinc dies de descans, però atès el gran rendiment que va oferir l’equip davant de l’Alabès (0-5), finalment seran sis els dies de descans.

El francès Antoine Griezmann es va entrenar al marge dels seus companys, ja que segueix amb el procés de recuperació de la lesió al quàdriceps de la cama que va patir contra el Valladolid i que va motivar la seua substitució al descans. El jugador està treballant amb l’objectiu de recuperar-se a temps per poder enfrontar-se al Nàpols. També es van entrenar ahir a les ordres de Setién els joves Riqui Puig i Ansu Fati, als quals dilluns es va comunicar que no s’incorporaven al filial per disputar el play-off d’ascens a la Segona divisió A. Ansu Fati ha estat inclòs per la UEFA en l’onze de jugadors revelació de la Lliga espanyola.

Aquest és el pas previ a la querella contra l’exdirectiu blaugrana, que va insinuar que algú va posar la mà a la caixa arran del Barçagate, denunciant suposades irregularitats en la contractació de l’empresa de màrqueting digital E3 Ventures.

Acte de conciliació entre el club i Emili Rousaud el 7 d’octubre El jutjat de primera instància número 22 de Barcelona ha convocat el FC Barcelona i l’exvicepresident de l’entitat, Emili Rousaud, a un acte de conciliació el proper 7 d’octubre.

tracking