SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez inicia la rehabilitació i no descarta córrer a Jerez

Es planteja disputar la cursa d'aquest diumenge

Marc Márquez va penjar dimarts aquesta foto a les xarxes socials.

Marc Márquez va penjar dimarts aquesta foto a les xarxes socials.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez ja ha començat la rehabilitació després de l’operació a què es va sotmetre dimarts, i fins i tot s’està plantejant la possibilitat de viatjar a Jerez i veure quines possibilitats té de disputar la carrera de diumenge, al comprovar-se que no té afectat el nervi radial, segons va explicar ahir TV3.

Marc es va fracturar l’húmer del braç dret diumenge passat, al caure durant la carrera i, després de l’operació de dimarts, l’equip mèdic va explicar que, al no tenir afectat el nervi, podria tornar als circuits el 9 d’agost, a la tercera prova del Mundial que es disputarà al circuit txec de Brno. El doctor Xavier Mir va confirmar ahir que l’operació va anar molt bé.

Després de l’operació, l’equip va explicar que si tot anava bé podria reaparèixer a Brno el 9 d’agost

“Està fent rehabilitació, ja. Està ingressat i fa rehabilitació, movent el braç, amb molt bona evolució i, en principi, no ho sé exactament, però ens plantegem el repte de Brno. No sé si es complirà o no, però la porta de Brno s’ha obert, sobretot perquè no té el nervi lesionat”, va explicar en declaracions a TV3.

Mir va confessar que el preocupava, en el moment de la caiguda, que s’hagués vist afectada l’espatlla dreta, de la qual va ser operat al novembre i li va costar recuperar-se, però va confirmar que, afortunadament, no s’havia vist afectat.

Tanmateix Marc Márquez està disposat a córrer el segon gran premi de la temporada aquest cap de setmana al circuit de Jerez. Tot i que en principi havia d’estar 48 hores ingressat, TV3 va explicar que ahir ja va rebre l’alta i es va dirigir al seu domicili de Cervera. El pilot tindria previst viatjar a Jerez i no descarta provar si pot córrer, sempre que les sensacions siguin bones i els metges l’hi autoritzin.

tracking