SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

David Villa, investigat als EUA per un presumpte cas d'assetjament sexual

David Villa.

David Villa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter espanyol David Villa va negar ahir “les acusacions completament falses” d’assetjament sexual abocades per una extreballadora del New York City, club que va abandonar el 2018, mentre que el club nord-americà ha anunciat l’obertura d’una investigació per aclarir els fets.

El 17 de juliol passat, una dona que s’identifica com Skyler B al seu compte de Twitter (@ItsmeskylerB) i que assegura ser extreballadora del New York City va realitzar dures acusacions sobre el davanter espanyol. “Vaig pensar que estava tenint l’oportunitat de la meua vida quan vaig obtenir unes pràctiques. El que vaig obtenir va ser que David Villa em tocava cada dia i els meus caps se’n reien. Les dones prou valentes com per explicar les seues històries en veu alta són les meues heroïnes. Algun dia garanteixo que si algú esmentés el meu nom a David Villa, no sabria qui sóc. Mai em va dir pel nom. Rarament passava un dia sense que ell m’agafés o m’assetgés verbalment, però mai es va molestar a aprendre el meu nom”, va assegurar. A través d’un comunicat, el New York City va dir haver “pres nota de les acusacions realitzades per una extreballadora a les xarxes socials. Immediatament iniciem una investigació sobre l’assumpte”.

“No havia sentit res del club sobre aquestes vagues acusacions ni de ningú. Per descomptat, cooperaré completament, ja que aquesta acusació general també apel·la al club”, es va oferir Villa.

tracking