SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El jutge afegeix la Federació com a part codemandada

L'RFEF al·lega que no té coneixement de les accions legals del Lleida

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu, durant una roda de premsa.

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu, durant una roda de premsa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de la sala Contenciosa Administrativa de l’Audiència Nacional que porta la demanda del Lleida Esportiu contra el Consell Superior d’Esports (CSD), ha decidit afegir en qualitat de codemandat la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), segons van confirmar ahir fonts del club lleidatà.

Aquest nou gir en la lluita judicial del Lleida contra les decisions de donar per finalitzada la Lliga a falta de deu jornades per disputar-se, sense descensos i amb un play-off exprés del qual ha quedat apartat, arriba després que la Federació al·legués no tenir coneixement dels procediments legals que el club ha anat anunciant en les últimes setmanes.

El cap de setmana passat, el jutge que porta el cas va enviar un notari als partits de play-off Eivissa-Cornellà i Castelló-Logronyo, que s’està disputant a Andalusia, en els quals va entregar un requeriment notarial al representant de l’RFEF.

Fonts del Lleida van explicar que en principi es van negar a firmar l’esmentat requeriment, una cosa intranscendent, atès que la sola presència del notari, en funcions d’agent judicial, ja suposa que la Federació està notificada.

La resposta d’aquest organisme va ser que “l’RFEF vol fer constar de forma expressa que a la data de la recepció de la comunicació efectuada per conducta notarial no ha rebut cap mena de notificació, ni té constància dels procediments a què fa al·lusió l’entitat requeridora” i afegeix que “igualment, en vista del contingut del requeriment, aquesta RFEF, dit sigui amb el respecte pertinent, prefereix ometre qualsevol manifestació sobre això”.

Així, encara que el Lleida només havia demandat el CSD, el jutge hauria demanat a aquest organisme que comuniqués la situació a les parts interessades, entre aquestes l’RFEF, cosa que suposadament no va fer. Ara ha estat el jutjat qui ha comunicat a l’Espanyola que està incorporada a la instrucció en qualitat de codemandada.

D’altra banda, l’RFEF va fer arribar ahir una comunicació a tots els clubs de Segona B dient que, en espera que acabi el play-off, la setmana que ve sortejarà el calendari.

tracking