SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez supera el test mèdic i correrà a Jerez

Després de ser operat dimarts d'una fractura d'húmer al caure diumenge

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez traslladant-se amb moto amb el seu mànager, Emili Alzamora.

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez traslladant-se amb moto amb el seu mànager, Emili Alzamora.REPSOL HONDA TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) va superar l’examen mèdic a què es va sotmetre ahir al circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera i ha estat declarat “apte” per al Gran Premi d’Andalusia de MotoGP, que es disputarà aquest cap de setmana.

Márquez, operat dimarts d’una fractura al terç del mig de l’húmer del braç dret, es va desplaçar ahir al matí a Jerez de la Frontera i poc temps després va passar l’examen mèdic que el va declarar en condicions de disputar la segona carrera de la temporada.

“No m’ha sorprès, la recuperació del meu germà. El conec i sé del que és capaç”

En aquesta mateixa intervenció quirúrgica es va poder constatar que el nervi radial no havia patit cap afectació, que era la gran preocupació tant del pilot com dels metges que el van atendre des del primer moment i que podia ser la causa fonamental d’un retard en la rehabilitació de les lesions sofertes.

A poc a poc el pilot de Cervera es va anar animant i de les primeres versions d’una possible reaparició al Gran Premi de República Txeca al circuit de Brno el 9 d’agost, es va passar a la possibilitat, ara confirmada, de tornar immediatament a Jerez per disputar el Gran Premi d’Andalusia.

A més de Márquez va haver de passar el control mèdic el britànic Cal Crutchlow (Honda RC 213 V), que va ser declarat apte abans que Marc, i després del pilot de Repsol Honda, va ser el català Alex Rins (Suzuki GSX RR), que també va ser declarat apte per al Gran Premi d’Andalusia.

Marc anirà directament a la classificació de demà El cap de l’equip Repsol Honda, Alberto Puig, va avançar que Marc Márquez no sortirà a la pista fins demà dissabte al Gran Premi d’Andalusia i va ironitzar que l’operació del pilot ha anat “massa bé”, fins al punt que podria tornar a competir tan sols una setmana després de la dura caiguda a Jerez.

tracking