SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Força Lleida recuperarà la meitat de la inscripció

Decisió de la FEB que també beneficiarà el Cadí la Seu i el CB Pardinyes

Eddy Polanco firma el contracte de renovació amb el Força Lleida.

Eddy Polanco firma el contracte de renovació amb el Força Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) assumirà part del cànon d’inscripció dels clubs que participen a la Lliga Femenina 1 i 2, LEB Or i LEB Plata, com una forma d’ajuda davant de les dificultats econòmiques de les entitats com conseqüència de la crisi del coronavirus. En el cas del Força Lleida li suposarà una quantitat de 18.000 euros, com confirmava ahir el seu president, Albert Aliaga. “Se’ns ha comunicat que ens ajudaran amb el 50% de la quota d’inscripció, que ascendeix a 36.000 euros.”

El Força Lleida va ingressar 18.000 euros com a primera part del pagament i deu d’ingressos uns altres 18.000 abans del 30 de setembre. “Ens han dit que ens tornaran la meitat de la quota, és a dir, 18.000 euros, però no ens han dit quan”, va assenyalar Aliaga. En el cas del Cadí la Seu, que paga 8.000 euros de quota, serien 4.000 i el CB Pardinyes recuperaria 8.750 euros de les 17.500 que li costa la inscripció.

D’altra banda, el Força Lleida va anunciar ahir la renovació d’Eddy Polanco, el primer que firma, i que seguirà Miki Feliu, amb el qual ja hi ha un acord verbal, tal com va publicar SEGRE.

El tècnic de l’equip, Gustavo Aranzana, també renovat, va dir: “Hem renovat Polanco perquè és un jugador de molt creixement i molta fam en el joc i molt potencial sota cistella.” “S’entrena fenomenal, és un jugador que ens pot donar moltes coses a la pista i estic molt content que segueixi amb nosaltres”, va concloure el tècnic.

Amb Miki Feliu i Polanco, són ja set els jugadors amb què compta l’equip lleidatà, atès que de la passada temporada tenen contracte en vigor Chapela, Sans, Sierra, Pa Mor Diene i Lafuente. De tota manera, no és segura la continuïtat de Pa Mor Diene.

El club també negocia amb Mbaye, Marc Martí i Shaquille Cleare. Tampoc descarta Stutz, encara que ha pagat la seua clàusula de rescissió.

Pere Porta seguirà com a president de l’AE Sedis quatre anys més ? Pere Porta serà ratificat en l’assemblea d’aquest dilluns com a president de l’AE Sedis per quatre anys més, després que la seua fos l’única candidatura presentada a les eleccions al club urgellenc.

tracking