SEGRE

FUTBOL CORONAVIRUS

Fiscalia investiga el viatge a Corunya del Fuenlabrada

Per si tingués abast penal i el Deportivo denuncia que van venir sense metge

Un jugador del Fuenlabrada va ser hospitalitzat ahir a la Corunya, tot i que el seu cas no és greu.

Un jugador del Fuenlabrada va ser hospitalitzat ahir a la Corunya, tot i que el seu cas no és greu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de la Corunya va obrir ahir unes diligències d’investigació penal per aclarir els fets ocorreguts després del viatge del Fuenlabrada a la Corunya per jugar contra el Deportivo. La Fiscalia adopta aquesta mesures després que l’ajuntament de la ciutat gallega hagués presentat un escrit comunicant els fets i que serveix com a denúncia per obrir aquestes diligències.

La investigació té com a objectiu aclarir els fets per determinar si aquests tenen algun abast de tipus penal. El procediment obert per la Fiscalia té caràcter reservat, per la qual cosa no hi haurà informació oficial sobre la investigació fins que aquesta es doni per conclosa.

El Deportivo ha demanat la suspensió cautelar de la Lliga de Segona i que s’ampliï a 24 equips

Després de la decisió de l’ajuntament de la Corunya de portar el cas a Fiscalia, el president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, va deixar oberta també la possibilitat d’acudir a la Justícia si es detecta que es va produir algun tipus de negligència.

Per la seua part, el Deportivo ha denunciat a l’RFEF que el Fuenlabrada no comptés amb els seus serveis mèdics en el desplaçament a terres gallegues. I més sabent que en el si de la plantilla ja hi havia quatre casos positius de coronavirus. El doctor Lariño, cap dels serveis mèdics del Dépor, és qui assisteix tots els dies els jugadors del Fuenlabrada.

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, va dir ahir que el Fuenlabrada “no hauria hagut de viatjar” dilluns a la Corunya i va afegir: “Això ho tenim clar.”

tracking