SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Viñales, el més ràpid

En absència de Marc, que provarà avui com està després de l'operació de la fractura d'húmer, Maverick va obtenir el millor temps || Àlex acaba al lloc 15

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez, saludant des d’una moto.

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez, saludant des d’una moto.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), l’italià Marco Bezzecchi (Kalex) i Raúl Fernández (KTM) van ser els protagonistes “al sol” o més ben dit gràcies a ell, en la primera jornada d’entrenaments lliures per al Gran Premi d’Andalusia de MotoGP que aquest cap de setmana es disputa al circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera.

Mar Márquez, tal com estava previst, no va disputar cap de les sessions d’entrenament lliures i va centrar tot el seu treball en la rehabilitació i recuperació de la seua intervenció de la fractura del terç del mig de l’húmer del braç dret, per intentar estar avui en les millors condicions físiques possibles en la lluita per la pole.

Viñales va sentenciar la primera jornada d’entrenaments al rodar en 1:37.603, i amb ell de líder, la segona plaça va ser per al seu company d’equip, l’italià Valentino Rossi, molt millor que el cap de setmana passat i pel que sembla tant un com l’altre amb molts dels problemes dels motors de les seues Yamaha ja solucionats, després que algunes unitats s’enviessin directament al Japó el cap de setmana passat.

Va sorprendre al matí veure el vencedor del Gran Premi d’Espanya, el francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1), en una retardada tretzena posició, mentre que Àlex Márquez, que el cap de setmana passat va sumar els seus 4 primers punts, va acabar al lloc 15.

“Serà interessant veure quant podem millorar aquest cap de setmana, ja que hem pogut fer un pas endavant. Estic al 100% segur que demà podrem fer un altre pas”, va declarar Àlex després de la jornada.

Marc: “L’únic objectiu, veure com està el braç” Marc Márquez, que tal com estava previst no va participar en la sessió d’ahir, va dir: “Amb l’equip ens hem plantejat només un objectiu, que és veure les nostres sensacions demà –per avui– a l’FP3. A veure com està el braç i a partir d’aquí decidirem el següent objectiu.” Marc es va fracturar l’húmer dret diumenge, va ser operat dimarts i avui provarà el seu estat a Jerez.

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez, saludant des d’una moto.

Marc Márquez, ahir al circuit de Jerez, saludant des d’una moto.EFE

tracking