SEGRE

CICLISME BTT

Koretzky i Degn surten líders de la Vall de Boí

Els ciclistes del KMC-Orbea obté un doblet en el seu retorn a la competició

El francès Victor Koretzky aixeca la roda de davant al creuar victoriós la línia de meta.

El francès Victor Koretzky aixeca la roda de davant al creuar victoriós la línia de meta.FRANCESC LLADÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Super Cup Massi de BTT va tornar ahir a la Vall de Boí amb una prova exigent que va provocar un canvi de líders a la general. Una jornada de pur espectacle amb el retorn del XCO (Cross Country Olympics) al campionat, en el qual les mesures de seguretat anti-Covid-19 van ser la prioritat de l’organització. El francès Victor Koretzky i la danesa Malene Degn, tots dos del KCM Orbea, van ser els guanyadors i nous líders del certamen.

En la prova masculina hi havia tres favorits clars, el duo del KMC Orbea, Victor Koretzky i l’holandès Milan Vader, i el jove Jofre Cullell (Megamo Factory Team), i els pronòstics es van complir. Els dos companys van prendre la davantera ja des de la sortida. La carrera es va decidir a l’última volta, quan Koretzky i Vader es van atacar de forma constant fins que el campió francès va poder agafar prou marge per creuar en solitari la meta, amb 13 segons d’avantatge sobre el seu company, i per la seua part Cullell, sense opcions de victòria, va arribar en tercera posició.

En categoria femenina, la campiona danesa, Malene Degn (KMC-Orbea), no va donar cap objecció a les rivals i va aconseguir emportar-se el triomf de manera folgada amb un temps d’1hora, 21 minuts i 51 segons. La campiona del món, Pauline Ferrand-Prévot (Canyon SRAM) va ser capaç d’aguantar l’avantatge sobre Clàudia Galícia (Megamo Factory Team) i va quedar segona, i per la seua part la de Torelló va completar el podi.

El francès Victor Koretzky aixeca la roda de davant al creuar victoriós la línia de meta.

El francès Victor Koretzky aixeca la roda de davant al creuar victoriós la línia de meta.FRANCESC LLADÓ

tracking