SEGRE

FUTBOL ?PLAY-OFF? D?ASCENS A SEGONA

Pugen Sabadell i Castelló

Després de guanyar contra Barça B i Cornellà, i s'uneixen a Cartagena i Logronyo || L'Extremadura demana que no hi hagi descensos a Primera i Segona A

Els jugadors del Sabadell mostren la seua alegria després d’anotar el 2-1 que els donava l’ascens.

Els jugadors del Sabadell mostren la seua alegria després d’anotar el 2-1 que els donava l’ascens.TWITTER CE SABADELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sabadell i el Castelló, que fa un any es van salvar de baixar a Tercera a l’última jornada, van aconseguir ahir ascendir a Segona A i es van unir així a Cartagena i Logronyo, que ja ho havien aconseguit l’anterior cap de setmana. El Sabadell, l’empresari-gestor del qual és el lleidatà Esteve Calzada, va derrotar en el duel fratricida català el Barça B, que no va poder comptar amb els joves Riqui Puig i Ansu Fati, per 2-1. Per la seua part, el Castelló, gràcies a un gol de l’exblau Juanto, va vèncer per 1-0 el Cornellà. Per part del Lleida Esportiu no es van produir novetats judicials sobre els recursos presentats.

En el primer partit del dia, el filial del Barcelona no va saber imposar el seu favoritisme a un rival desbocat, superior durant gran part del partit malgrat veure’s per sota al llindar del descans gràcies a un gol de Monchu. Havia perdonat el Sabadell, amb molt de perill també a pilota aturada i erigint el porter Iñaki Peña com el millor del Barça. Tanmateix, a la represa va fer pressió l’equip d’Antonio Hidalgo i, en un córner, va trobar l’1-1 d’Aleix Coch.

El Sabadell, on juga el lleidatà Òscar Rubio, va demanar un penal sobre Cuevas i el Barça un altre sobre Araújo, però el domini i el futbol el van posar els de la Nova Creu Alta a Marbella, que van firmar l’1-2 amb una bonica jugada culminada per Querol. Faltaven 20 minuts i la pressió va poder contra el Barça, tot i que va arribar a veure porta però en fora de joc.

El Castelló va aconseguir també l’ascens, a la final disputada a La Rosaleda, davant d’un Cornellà que jugava la seua primera final per pujar a Segona. Un gol d’Ortuño a la mitja hora va servir perquè l’equip castellonenc aconseguís el premi que se li va escapar de manera directa contra el Logronyo. El Castelló no va descuidar la seua renda i va aconseguir tornar a Segona A deu anys després.

D’altra banda, l’Extremadura, ja descendit a Segona B, es va sumar a la jornada de comunicats d’ahir respecte al partit suspès entre el Deportivo i el Fuenlabrada (més informació a la pàgina 24), demanant “la suspensió definitiva de les competicions professionals sense descensos” a Primera i Segona divisió si no es pot acabar LaLiga SmartBank, totalment en contra que els quatre equips descendits no corrin la mateixa sort.

tracking