SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El CTT Borges tindrà equips femenins per primer cop

Crearà un sènior a Primera Nacional i un altre a Segona Provincial

Vinyet i Edna Solans lideraran l’equip de Primera Nacional.

Vinyet i Edna Solans lideraran l’equip de Primera Nacional.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Taula Borges tindrà per primera vegada en la seua història equips femenins federats, en concret dos, un a Primera Nacional, la tercera categoria a nivell estatal, i un altre a la Segona Provincial. “Era una idea que estudiàvem des de feia un temps. Mai havíem tingut equips femenins malgrat que comptàvem amb jugadores cedides en altres equips, però ara hem cregut que era el moment de començar”, va assenyalar el president, Enric Vall.

L’equip de Primera Nacional estarà integrat per les germanes Vinyet i Edna Solans, que la temporada passada van jugar cedides al CTT Balaguer i Reus, respectivament. Completaran la plantilla Laia Torregrossa, que torna a la competició, i la barcelonina Alba Arocas. El Borges ha estat enquadrat al grup 3 i tindrà com a rivals el Salut i Treball Reus, CTT Bàscara, TT Cassà, CTT Vilablareix, Can Mario’s Badalona, CN Sabadell, CTT Els Amics Terrassa i Girbau Vic TT. Aquesta categoria es disputa en format de concentracions, sis en total durant tot l’any i en diferents seus.

Així doncs, el segon equip disputarà la Lliga de Segona Provincial amb jugadores molt joves, com les germanes Xènia i Neus Roma, d’Alpicat, que la campanya passada jugaven a la base del CTT Balaguer. Amb elles hi haurà també les del planter Maria Segura, Elsa Benet i Elia Farré.

La creació d’aquests dos equips femenins no és, segons el parer d’Enric Vall, cap competència amb el Balaguer, si bé l’entitat de la Noguera ha hagut de desfer l’equip filial, que competia a la Primera Nacional, per falta de jugadores. “No és cap competència. Hem cregut que era el moment per fer el pas, una cosa que feia temps que meditàvem. Hem tingut jugadores cedides a altres equips, com el Balaguer, i estaríem encantats si en el futur sortís alguna jugadora del nostre club que pogués jugar amb el Balaguer”, va apuntar el president, que també és ambiciós.

“Ens agradaria pujar a la Divisió d’Honor i qui sap si algun dia a la Superdivisió, encara que això ja són paraules importants”, va dir.

tracking