SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Mariano, positiu al Madrid

E

Els jugadors del Barça van tornar ahir a exercitar-se a la Ciutat Esportiva després del final de la Lliga.

Els jugadors del Barça van tornar ahir a exercitar-se a la Ciutat Esportiva després del final de la Lliga.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Madrid va anunciar ahir que el davanter Mariano Díaz ha donat positiu als tests de Covid-19 als quals va sotmetre dilluns la plantilla, de cara a la tornada als entrenaments per preparar la Lliga de Campions. El jugador es troba aïllat a casa, on haurà de quedar-se en quarantena durant almenys els propers catorze dies. El club creu que el fet d’haver-se detectat un positiu a la plantilla no serà cap impediment perquè l’equip pugui viatjar a Anglaterra i jugar el 7 d’agost la tornada dels vuitens de la Champions amb el City. El doctor Niko Mihic va recomanar al club que els futbolistes es fessin els PCR a casa dilluns, per evitar que un positiu pogués encomanar tota la plantilla, fet que hauria suposat un problema majúscul per poder viatjar a Manchester.

El jugador del Madrid va assenyalar ahir a través de les xarxes socials que “estic perfectament. Gràcies a Déu, la meua família i el meu entorn també estan genial. Estic confinat a casa i espero tornar aviat a la normalitat i poder estar amb els meus companys i l’equip”. El club blanc va confirmar que “el jugador es troba en perfecte estat de salut i complint el protocol sanitari d’aïllament al seu domicili”, per la qual cosa haurà d’estar en quarantena a l’espera de les noves proves.

Els compatriotes d’Ousmane també van fer treball individual de cara a la Champions

Per la seua banda, la UEFA no disposa de cap protocol per tractar els casos de coronavirus com el que hi ha a Espanya, pactat entre la Lliga i la Federació. “El tema del viatge del Reial Madrid fins a Manchester és un assumpte entre el govern britànic i l’espanyol en què no entrem”, van assenyalar fonts de la UEFA sobre el partit del 7 d’agost.

tracking