SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Dóna positiu Sergio 'Checo' Pérez i no correrà a Silverstone

El mexicà ja estava en aïllament després dels primers indicis

Sergio ‘Checo’ Pérez.

Sergio ‘Checo’ Pérez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIA i els organitzadors del Mundial de Fórmula 1 van informar ahir que el pilot mexicà Sergio Checo Pérez, de l’equip Racing Point, ha donat positiu per Covid-19 i no podrà competir aquest cap de setmana al Gran Premi de la Gran Bretanya, al circuit anglès de Silverstone.

El mexicà havia estat aïllat de forma preventiva després que el test a què s’havia sotmès no fos inicialment concloent, encara que més tard es va confirmar i va ser descartat per al gran premi.

Al comunicat s’agrega que “Pérez ha entrat en autoquarantena d’acord amb les instruccions de les autoritats de salut pública pertinents, i continuarà seguint el procediment ordenat per aquestes autoritats”.

Els procediments establerts per la FIA i la Fórmula 1 “han previst la ràpida contenció d’un incident que no tindrà cap impacte en l’esdeveniment d’aquest cap de setmana”, resa el comunicat.

L’equip Racing Point havia comunicat que l’absència de Pérez ahir a la roda de premsa prèvia es devia a un resultat “no concloent” al test, que posteriorment va quedar confirmat.

Després d’haver concedit als pilots una setmana d’assossec a l’haver completat les tres cites inaugurals d’aquesta atípica temporada, dos de les quals a Àustria i la restant a Hongria, l’F1 reprèn aquest cap de setmana el calendari a Silverstone, un circuit ubicat a les proximitats de la fàbrica de Mercedes, que estableix el punt i seguit d’un campionat que lidera l’anglès Lewis Hamilton.

tracking