SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Denúncia contra el Lleida ratificada

El catedràtic de Dret Penal Josep Maria Tamarit demanda el club i Jordi Esteve per l'impagament del lloguer d'un pis || Va declarar ahir al jutjat d'Instrucció número 3

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu, en una compareixença pública.

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu, en una compareixença pública.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El catedràtic de Dret Penal de la UdL i de la Universitat Oberta de Catalunya Josep Maria Tamarit va ratificar ahir al jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida la denúncia que va presentar el mes de febrer passat contra el Lleida Esportiu i Jordi Esteve per l’impagament de nou mesos del lloguer d’un pis. “La situació segueix igual que llavors i pel pis han continuat passant jugadors”, va explicar a aquest diari, per la qual cosa “s’han sumat més mesos sense cobrar” i el procediment penal segueix obert, després que el jutge cités ahir les parts i diversos testimonis relacionats amb el cas.

Jordi Esteve va anunciar poc després d’aquesta denúncia que havia presentat al seu torn un acte de conciliació previ a una querella criminal contra Tamarit per “danys i perjudicis”.

Per una altra part, el Lleida Esportiu i la resta de clubs que competiran en categoria estatal la pròxima temporada 2020-21 tenen de termini fins al 17 d’agost, per inscriure’s a la categoria corresponent, en un procediment inèdit. Han d’omplir un full d’inscripció.

tracking