SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

“Arthur ens falta al respecte”

Bartomeu critica la postura del blaugrana de no reincorporar-se a l'equip després de les vacances || “No és lògic que decideixi esborrar-se jugant-te un títol tan important”, afirma el president

Dembélé i Griezmann fan broma durant l’entrenament del FC Barcelona.

Dembélé i Griezmann fan broma durant l’entrenament del FC Barcelona.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha titllat de “falta de respecte” i “una indisciplina inacceptable” l’actuació d’Arthur, que no ha tornat a l’equip per preparar la Lliga de Campions, com tenia acordat en el seu traspàs a la Juventus. “El que ha fet és una falta de respecte per als seus companys, perquè l’equip té ganes de fer-ho bé a la Champions. I també per al club. No és lògic que jugant-te un títol tan important, un jugador decideixi esborrar-se. És injustificable i totalment incomprensible”, va dir Bartomeu en una entrevista a Sport. “Vam arribar a l’acord que, fins que no acabés la Champions, continuaria jugant al Barça. És un jugador que té una importància a l’equip i que ens podia ajudar”, va afegir. El president va confirmar que li han obert expedient. «No hi ha cap argument que justifiqui la seua absència. Va trucar i va dir: “No tornaré, em quedo al Brasil.” És la seua decisió. Ningú li ha donat permís», va afegir.

D’altra banda, Bartomeu va assegurar que el càrrec de Setién no corre perill. “Setién té contracte. Quan el vam contractar li vam explicar que era un projecte per a aquesta temporada i tota la següent. Veure si funciona un entrenador per uns mesos, amb una pandèmia pel mig, és molt complicat. En cap moment no hem pensat en un canvi d’entrenador”, va insistir. Quant a la banqueta blaugrana, va deixar clar que no hi ha negociacions amb ningú. “No hem parlat amb ningú. Ni amb Blanc ni amb ningú. Amb Xavi sí que hi parlo perquè tenim bona relació, però va renovar fa poc. Xavi vindrà algun dia a entrenar el Barça. I ell decidirà en quin moment”, va afirmar.

tracking