SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ EUROPEA

La Federació Europea avisa els clubs, entre aquests el Llista, que en cas de problemes busquin una pista alternativa

La Federació Europea avisa els clubs, entre aquests el Llista, que en cas de problemes busquin una pista alternativa || Protocol contra el Covid-19

Representants dels clubs que juguen la WS Europe Club, entre aquests el Llista, durant la reunió.

Representants dels clubs que juguen la WS Europe Club, entre aquests el Llista, durant la reunió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Europea d’Hoquei, la World Skate Europe Rink Hockey (WSERH), va comunicar ahir als diferents clubs que participaran aquesta pròxima temporada en competicions europees, entre aquests el Llista, que ben aviat se’ls farà arribar un protocol sobre com actuar per prevenir el Covid-19, malgrat que ja els va advertir que el més prioritari és jugar, per a la qual cosa, en cas que alguna zona estigui tancada pel coronavirus, s’haurà de buscar una pista alternativa. La idea és evitar la suspensió de partits.

El Lleida Llista va estar representat en la reunió telemàtica per Eduard Amat, el segon entrenador. “Ens han dit que ens haurem de posar en contacte entre els clubs, 15 i 8 dies abans de cada partit”, assenyala Amat. La WSERH intervindrà només quan sigui imprescindible i va reiterar que la seua idea és “ajornar i moure els menys partits possibles”. Els clubs rebran ben aviat el protocol sanitari a seguir.

Al club li urgeix saber el recinte que suplirà l’Onze de Setembre, utilitzat com a hospital de campanya

El problema del Llista Lleida ja no és disposar de pista alternativa, ja que en aquests moments no compten ni amb pista pròpia, atès que el pavelló Onze de Setembre s’ha transformat en hospital de campanya per acollir pacients afectats per Covid-19.

Per al president del club, Enric Duch, és necessària una resposta immediata. “Hem de començar la pretemporada el dia 17 d’aquest mes i encara no sabem on entrenarem ni on jugarem. A més que, aquesta temporada, jugarem tot l’any fora de casa, amb el perjudici que això suposa per a l’equip”, afegeix.

Llista i Paeria ja han iniciat converses sobre la possibilitat d’utilitzar el Barris Nord, però el problema és que l’hoquei necessita unes tanques específiques i cal valorar el cost econòmic que això pot representar.

D’altra banda, la WS Europe Cup, competició que el Llista ha guanyat dos anys seguits i de la qual és l’actual campió, ja que la temporada passada no es va concloure, començarà el 7 de novembre. La final seria l’abril del 2021.

tracking