SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Deportivo i Fuenlabrada jugaran demà

La plantilla gallega, que està dispersada, no es va presentar ahir als tests PCR als quals estaven convocats, el club els cita per avui i LaLiga posa data al 'play-off' d'ascens

José Ramón Sandoval, entrenador del Fuenlabrada.

José Ramón Sandoval, entrenador del Fuenlabrada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El caos en el qual s’havia convertit el play-off d’ascens a Primera, després d’un contagi massiu al Fuenlabrada que va deixar la fase regular inacabada, sembla haver arribat a la fi. LaLiga, després de conèixer que el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va decidir ahir que s’ha de disputar l’ajornat Deportivo-Fuenlabrada de l’última jornada, va anunciar les dates del play-off del qual ha de sortir el tercer equip que puja a Primera, al costat d’Osca i Cadis.

L’organisme que presideix Javier Tebas va decidir que el duel entre corunyesos i madrilenys se celebrarà demà, dia 5, a les 20.00 hores. Del resultat d’aquest xoc dependrà si el Fuenlabrada o l’Elx es converteixen en l’últim equip a entrar a la fase final, en la qual ja hi ha Saragossa, Almeria i Girona. Si el Fuenlabrada guanya, jugarà el play-off contra el Saragossa, en lloc de l’Elx. LaLiga va anunciar que la primera eliminatòria es decidirà entre el dijous 13, quan es disputarà l’anada, i el diumenge 16, la tornada i la segona eliminatòria s’iniciarà el dijous 20 d’agost i es resoldrà el diumenge 23. La plantilla del Deportivo, per la seua part, escampada, no es va presentar ahir als tests de Covid-19 a què els havia convocat LaLiga, precisament per si es decidia jugar el partit, com així va ser. L’inspector es va presentar a les instal·lacions, però no hi havia els jugadors de la plantilla gallega, que es troben de descans des del dia posterior al partit que no es va arribar a disputar. El club els ha citat per avui, tot i que alguns ja han tornat al seu país. En calen un mínim de 7 del primer equip per poder jugar.

D’altra banda, l’Espanyol va demanar ahir que no hi hagi descensos a Segona i el Sabadell ha hagut de tancar les oficines a l’haver-se detectat diversos positius entre els treballadors.

tracking