SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El CB Pardinyes premia la fidelitat dels seus abonats

Manté el preu dels carnets per a la temporada 2020-21 als socis actuals

Imatge de la campanya d’abonats del CB Pardinyes.

Imatge de la campanya d’abonats del CB Pardinyes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes ha decidit mantenir el preu de renovació dels seus abonaments per a la temporada 2020-21, premiant el suport dels primers socis de la història de l’entitat a la LEB Plata, mentre que el cost de les altes puja en un 20%, encara que continuarà sent el més baix de la categoria. Sota el nom de La Lluita de Lleida, la campanya per a antics abonats manté els preus de 50 euros per a adults i 25 per a joves, mentre que el carnet familiar es manté en els 100 euros –per a quatre persones.

Quant als nous abonats, el club ha fixat el carnet d’adult en 60 euros, el jove en 30 i el familiar en 120, amb l’objectiu de “fer del bàsquet un esport accessible a tots”. Els nous abonaments només es podran fer, de moment, a través del web oficial del club a partir de demà. Quant a la consulta per a descomptes a jubilats, discapacitats i socis d’Orvepard, l’entitat ha habilitat el correu abonamentspardinyes@gmail.com.

L’objectiu del CB Pardinyes és assolir una xifra propera als 500 socis en el que serà el seu segon curs a la LEB Plata. La principal preocupació de la directiva del club és saber si la temporada, que arrancarà el 10 d’octubre, ho farà amb públic a la grada del Barris Nord. En cas de ser així, els abonats gaudiran de 22 partits, 11 de la primera fase i 11 més de la segona, en la qual el conjunt que dirigeix Gerard Encuentra es jugarà l’ascens, o la permanència en la categoria. La passada temporada va quedar interrompuda el 8 de març a causa de la crisi sanitària.

Balaguer acollirà la final de la Lliga Catalana LEB Or La final de la Lliga Catalana LEB Or, que hauran de disputar ICG Lleida i Girona, es jugarà al pavelló 1 d’Octubre de Balaguer el 10 d’octubre a les 18.30, segons va confirmar ahir la Federació Catalana de Basquetbol. El matx tindrà lloc a menys d’una setmana de l’inici de la LEB Or, previst per la FEB per al 16 d’octubre. El Pardinyes, campió de la Lliga Catalana LEB 2019, disputarà aquest any la LEB Plata i jugarà en el grup 2 al costat de Cornellà, rival del 12 de setembre, i Barça B, al qual s’enfrontarà una setmana després.

tracking