SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

La Paeria descarta que el Llista vagi al Barris Nord

El consistori fa gestions perquè l'equip utilitzi el pavelló de Bell-lloc

El Lleida Llista, durant un partit de la temporada anterior a l’Onze de Setembre.

El Lleida Llista, durant un partit de la temporada anterior a l’Onze de Setembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista no podrà entrenar-se i jugar aquesta pròxima temporada al Barris Nord. Així ho va comunicar ahir al president del club, Enric Duch, el regidor d’Esports de la Paeria, Sergio González. El consistori lleidatà està fent gestions perquè el club lleidatà, que juga a l’OK Lliga i també en competició europea, s’entreni i jugui al pavelló de Bell-lloc.

“Utilitzar el Barris Nord no és possible perquè les tanques específiques per a hoquei han de ser fixes i això impediria donar servei a altres esports”, explicava González.

L’ajuntament veu incompatible la col·locació de tanques retràctils amb la pràctica del bàsquet

Hi participen 16 equips i la primera ronda, a anada i tornada, es disputarà entre el 26 i el 30 d’agost

Al Barris Nord també s’entrenen i juguen el Força Lleida, CB Pardinyes i CB Lleida.

L’Onze de Setembre, que no pot utilitzar-se a l’haver-se habilitat com a hospital de campanya, disposa d’un sistema de tanques fixes, retràctils, que no impedeix que jugui i s’entreni l’Associació Lleidatana d’Handbol.

“Ens han dit que no podem anar al Barris Nord perquè ni hi ha hores lliures ni dóna temps a col·locar les tanques”, explicava Duch, molt preocupat perquè l’equip està a menys de 15 dies de començar la pretemporada, per la qual cosa li resulta urgent saber com més aviat millor on podran anar a entrenar-se.

L’Igualada, rival dels lleidatans a la Lliga Catalana L’Igualada serà el rival del Lleida Llista en la primera ronda de la Lliga Catalana, segons va oferir el calendari provisional elaborat per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i la Federació Catalana de Patinatge. Serà l’edició número 16 d’aquesta competició, sempre que la situació sanitària permeti que es disputi. Hi competeixen setze equips, els quinze catalans que són a l’OK Lliga i el Manlleu, com a més ben classificat de l’OK Lliga Plata.

tracking