SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Nova operació de Marc

Márquez va haver de ser intervingut ahir per segona vegada de l'húmer dret || La placa de titani implantada estava danyada per l'acumulació d'estrès

Marc Márquez encara no ha pogut disputar cap carrera del Mundial de MotoGP.

Marc Márquez encara no ha pogut disputar cap carrera del Mundial de MotoGP.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va ser intervingut ahir per segona vegada de l’húmer dret després que els metges que l’atenen apreciessin que la placa de titani que li van implantar en la primera intervenció estava danyada per una acumulació d’estrès. La intervenció quirúrgica la van dur a terme el doctor Xavier Mir i el seu equip de l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona, on van substituir amb èxit la placa de titani. Márquez ara haurà de quedar-s’hi 48 hores abans de rebre l’alta, segons va informar el seu equip.

El pilot lleidatà, que ja va ser operat dos setmanes enrere, no ha sentit dolor durant aquest període, però ha hagut de tornar a passar pel quiròfan. “Marc ha seguit sempre les indicacions mèdiques i les sensacions del seu cos. Desgraciadament, un sobreestrès ha provocat aquesta ruptura. Ara toca esperar 48 hores per calibrar el temps de recuperació”, va explicar ahir el doctor Mir. “La primera operació va ser satisfactòria, el que no ens esperàvem era que la placa fos insuficient. Una acumulació d’estrès a la zona operada ha provocat que l’implant cedís, conseqüentment s’ha produït una fractura per-implant, per la qual cosa s’ha procedit a retirar la placa de titani i substituir-la per una fixació nova”, va afegir el metge que va dirigir l’operació del campió del món.

El lleidatà haurà d’esperar 48 hores per conèixer el temps de recuperació i si podrà córrer a Brno

Marc va forçar la seua recuperació i fins i tot va intentar disputar la segona carrera del Mundial a Jerez amb tot just quatre dies de marge des de la primera operació, però finalment va desestimar disputar la cursa al no trobar-se en condicions.

Ara caldrà esperar per veure com evoluciona després d’aquesta segona operació de cara al Gran Premi de República Txeca, que es disputa aquest cap de setmana i en el qual el lleidatà tenia previst reaparèixer. De fet, diumenge va publicar un vídeo a les xarxes socials en el qual es podia veure el pilot fent peses per intentar recuperar el braç dret. En el cas que els metges no el declarin apte per córrer a Brno, haurà d’esperar-se una setmana més i disputar el Gran Premi d’Àustria.

tracking