SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Ajornat fins divendres el Deportivo-Fuenlabrada

Un altre jugador de l'Almeria dóna positiu i afegeix més caos al 'play-off' d'ascens

El president del Deportivo, Fernando Vidal.

El president del Deportivo, Fernando Vidal.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga va anunciar ahir que el partit entre el Deportivo i el Fuenlabrada, previst per avui, després d’haver estat suspès en la data original pel contagi massiu de coronavirus a l’equip madrileny, es disputarà finalment aquest divendres, dia 7, a les 20.00. Prèviament, l’RFEF va confirmar que ambdós clubs i la mateixa Lliga havien sol·licitat l’ajornament a divendres. L’ajornament d’aquest partit ha impedit que s’hagi disputat el play-off d’ascens a Primera.

Per la seua part, el president del Deportivo, Fernando Vidal, va anunciar que l’equip es presentarà divendres al partit, encara que si per ells fos posarien “11 cons al camp”, i va anunciar que demanarà al Consell Superior d’Esports (CSD) la “inhabilitació” de Javier Tebas com a president de LaLiga, que va acusar d’“humiliar” i “buscar les pessigolles” al club.

El president del club gallec demanarà al Consell Superior d’Esports la inhabilitació de Tebas

Vidal va afegir que el Fuenlabrada, on treballa el fill del president de LaLiga, “gestionava informació privilegiada i avançada de si anaven a disputar-se o no els partits” i va recordar que tant el Fuenlabrada com LaLiga es troben immersos “en diverses investigacions”, com la del jutge d’instrucció de l’RFEF o l’expedient administratiu i sancionador obert per la Xunta de Galícia, anunciant que es personaran en la denúncia presentada davant de Fiscalia per l’alcaldia de la Corunya. Els jugadors del Deportivo sí que van passar ahir els tests PCR als quals estaven convocats dilluns.

El Fuenlabrada, per la seua part, va anunciar ahir que ha trasllada a la Fiscalia un àudio del futbolista i capità del Deportivo de la Corunya, Álex Bergantiños, al considerar que pot significar “un gravíssim incompliment de les normes esportives” al rebre presumptament indicacions per “determinar” el resultat del matx que ha de mesurar els dos equips. En un àudio a què va tenir accés la Cadena COPE, el centrecampista gallec es dirigeix als seus companys sobre la idoneïtat o no de presentar-se al partit.

Per si no hi ha prou caos en el play-off d’ascens a Primera, l’Almeria, un dels equips que han de disputar-lo i que s’enfrontarà al Girona, va confirmar ahir que un altre jugador de la plantilla ha donat positiu per coronavirus, després que fa just una setmana s’informés del contagi d’un dels seus futbolistes i va suspendre els entrenaments de preparació. L’Elx, per la seua part, equip que podria quedar-se sense play-off si el Fuenlabrada guanya el Deportivo, s’ha mostrat contrari a la disputa d’aquest encontre.

El Saragossa vol el final de la Lliga i pujar a PrimeraEl Saragossa va sol·licitar ahir a LaLiga, a l’RFEF i al CSD el final de la competició donant tres opcions. Una seria que pugin els quatre equips que han de jugar la Promoció, una altra que es donés el play-off per jugat amb empat a zero tots els partits, per la qual cosa pujaria el més ben classificat, el Saragossa, i una tercera en la qual ascendís el tercer classificat de la Lliga regular, que és el Saragossa.

tracking