SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Un campió sense pista

El Lleida Llista continua sense conèixer on s'entrenarà i jugarà al no poder utilitzar l'Onze de Setembre || Bell-lloc es perfila com l'escenari més probable

La plantilla del Lleida Llista celebra la consecució del seu segon títol europeu, el 2019.

La plantilla del Lleida Llista celebra la consecució del seu segon títol europeu, el 2019.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de 12 dies per iniciar la pretemporada (el 17), el Lleida Llista, doble campió de la WS Europe Cup (2018 i 2019) i un dels pocs equips lleidatans que competeixen en l’elit del seu esport, encara no sap on s’entrenarà i jugarà els propers mesos. La seua pista habitual, al pavelló Onze de Setembre, s’ha transformat en un hospital de campanya i no es pot utilitzar durant uns mesos.

“Estem molt preocupats, nerviosos i inquiets, perquè encara no tenim un lloc al qual anar”, explicava ahir Enric Duch, president del club.

El tècnic Albert Folguera es confessa indignat per una situació que qualifica d’“una vergonya”

Totalment indignat es mostra el tècnic, Albert Folguera: “És una vergonya. La meua indignació creix dia a dia. Ni tinc pista per entrenar, ni gimnàs ni material complementari per treballar. Som l’únic equip d’OK Lliga que no s’ha entrenat ni un sol dia des de l’aturada”, lamenta el tècnic.

Descartat el Barris Nord, per incompatibilitat entre l’hoquei i el bàsquet, segons la Paeria, tampoc se li ha trobat col·locació en pavellons com Mollerussa o Alpicat, amb tots els seus horaris complets. L’alternativa més probable apunta a Bell-lloc, però la reunió entre els ajuntaments respectius no serà, en principi, fins aquest divendres. “Necessitem una solució ja. I si Bell-lloc tampoc no és possible, què fem?, ens en anem a Flix?”, afegeix Duch.

Un altre problema serà on col·locar els 23 equips de base que té el club i que en principi podrien recalar al pavelló municipal de la Bordeta.

“També és un problema, però ara el més urgent és solucionar on va el primer equip”, diu Duch. Aquest recinte no és apte per a l’OK Lliga, perquè no compleix les mesures i condicions exigides.

Sí que compleix amb aquest requisit el pavelló de Bell-lloc que, per contra, és petit quant a capacitat, una cosa que a Duch ja li sembla un problema menor. “Agraïm moltíssim la disponibilitat de Bell-lloc i que sigui més petit no és el que ens preocupa en aquests moments. Insisteixo, és que ara mateix no tenim un lloc al qual anar a entrenar”, es lamenta.

tracking