SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA NACIONAL

El Balàfia canvia de tècnic i obrirà la Lliga a Andorra

Balcells deixa el càrrec per motius professionals i entrenarà la base del Barça

Xavi Balsells deixa el Balàfia per entrar en la base del Barça.

Xavi Balsells deixa el Balàfia per entrar en la base del Barça.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Rodi Balàfia Vòlei tornarà a patir una important renovació de cara a la temporada vinent, amb canvi d’entrenador inclòs. Xavi Balsells, que es va fer càrrec de l’equip l’anterior campanya, no seguirà en el càrrec perquè es trasllada a Barcelona per motius professionals i ja s’ha compromès amb el FC Barcelona per entrenar alguns dels equips base de la secció femenina. Tampoc no continuaran a l’equip Marc González i Jordi Martínez, que abandonen la pràctica del voleibol, ni els del planter Enric Pedrico i Eloy Jaray, que per motius d’estudis viuran a Barcelona i ja han fitxat pel Barça.

L’única incorporació tancada fins al moment és la d’Ángel Martín, que torna al club després de dos anys sense jugar, mentre que continuen de la passada temporada Àlex Roig, Pau Banda, Ferran Espasa, Óscar Rodríguez, Juanjo Martínez, Dídac Salas, Ramon González i l’argentí Leo Misere.

El club, que és a prop de tancar el nou entrenador, busca ara entre 3 i 4 fitxatges per reforçar un equip que partirà amb l’objectiu de la consolidació, deixant l’assalt a la Superlliga 2 per més endavant. “Amb tants canvis no podem aventurar-nos a pensar més enllà de consolidar el projecte i intentar mantenir-nos entre els set o vuit primers. La Superlliga 2 haurà d’esperar fins que no tinguem un equip compacte”, va afirmar Mario Martínez, coordinador del Vòlei Balàfia, que també deixarà el càrrec de director tècnic.

D’altra banda, la Federació Espanyola de Voleibol va sortejar ahir el calendari de Primera Nacional masculina i el Rodi ha estat enquadrat dins del grup B al costat d’Encamp, Barberà, CN Sabadell, Olot, Aula, Manresa, Sant Martí, Roquetes i els debutants Cisneros Alter de Tenerife, Barça i Monjos.

L’equip lleidatà arrancarà la Lliga el proper 10 d’octubre a la pista a l’Encamp d’Andorra i debutarà el dia 17 a casa davant del Cisneros canari, mentre que tancarà la competició el dia 17 de març a la pista del CV Roquetes.

tracking