SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Patí Bell-lloc cedirà part de les seues hores del pavelló perquè el Lleida Llista hi pugui entrenar-se i jugar

El Patí Bell-lloc cedirà part de les seues hores de pavelló perquè el club llistat pugui entrenar-se i jugar || L'alcalde, que no hi posa impediments, recrimina a la Paeria no haver-ho comunicat abans

El pavelló de Bell-lloc compleix totes les condicions reglamentàries per jugar a l’OK Lliga.

El pavelló de Bell-lloc compleix totes les condicions reglamentàries per jugar a l’OK Lliga.CLUB PATÍ BELL-LLOC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Patí Bell-lloc facilitarà que el Llista Blava pugui instal·lar-se provisionalment al pavelló municipal mentre l’Onze de Setembre funcioni com a hospital de campanya per al Covid-19. De fet, els clubs ja han parlat i fins i tot han pactat pràcticament els horaris d’entrenament que utilitzaria l’equip d’Albert Folguera, horaris que el club del Pla cedirà dels que té assignats en un recinte que comparteix amb el bàsquet i el patinatge de la localitat.

“A nivell de clubs hem parlat i no tenim cap problema. Folguera sap que Bell-lloc és casa seua i és fàcil entendre’ns”, va explicar el president, Jaume Galan, que també va assegurar que “el Llista és benvingut, com qualsevol altre club. Ens hem d’ajudar entre tots i més per un motiu com aquest, que han de deixar el seu pavelló, no per ganes sinó per obligació”.

“Crec que ho tancarem, però ens sentim una mica ofesos per no haver-nos consultat d’inici”

Galan, no obstant, va reconèixer que la presència del Llista els obligarà a reestructurar tots els horaris de la base i del primer equip (juga a Primera Catalana).

“Serà un tetris, però les circumstàncies que vivim fan que tots haguem de posar de part nostra perquè tots puguem estar bé”, va apuntar.

Per la seua part, l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cónsola, es va mostrar obert a arribar a un acord, però no va dissimular el seu malestar per com havia anat tot, especialment perquè “ens vam assabentar per la premsa que s’havia plantejat Bell-lloc com a alternativa. Fins dilluns ningú s’havia dirigit a l’ajuntament per parlar-ho. Sabia que Folguera havia parlat amb el nostre club, però el més normal hauria estat comentar-ho abans, potser ara ja estaria tot arreglat”, va apuntar.

“M’he sentit una mica humiliat perquè a Bell-lloc ens mereixem un respecte. Entenem que és una causa de força major, però ens han passat per sobre”, va dir. L’alcalde de Bell-lloc va destacar també que “el nostre club ja està disposat a sacrificar les seues hores de pavelló perquè s’hi entreni i hi jugui el Llista, però cal arribar a un acord perquè està tot el tema del Covid, amb la desinfecció del pavelló i els protocols a seguir. Tot ha de quedar clar”. “Crec que ho tancarem, però ens sentim una mica ofesos per no haver-nos consultat d’inici”, va asseverar.

tracking