SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

“Marc es va tornar a trencar la placa a l'obrir un finestral”

Àlex Márquez a Brno.

Àlex Márquez a Brno.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez va explicar ahir que la nova lesió del seu germà Marc a l’húmer del braç dret va ser “una situació molt estranya, però que pot passar en qualsevol casa. Es va despertar per treure els gossos i va obrir un finestral força gran que dóna accés al pati. En aquell moment se li va trencar la placa. Ens va despertar a mi i al fisioterapeuta i ja sabia que se li havia trencat la placa perquè es movia el braç”, va explicar. “Va ser dilluns al matí. El físio va trucar al doctor i immediatament van sortir direcció Barcelona”, va afegir el germà de Marc.

Sobre l’inici de temporada, Àlex Márquez va dir que és un pilot al qual “costa temps adaptar-se a una categoria nova. Després de tants mesos aturats costa una mica més, per això és difícil treure conclusions amb aquests dos grans premis, perquè han estat una mica especials. Però estic content perquè en les dos primeres carreres hi ha hagut una evolució constant i no ens hem estancat”. “L’objectiu a Brno és intentar ser més a prop del capdavant, perquè a més és un circuit que se’m dóna bé”, va remarcar ahir el pilot de Cervera abans d’afrontar durant el cap de setmana el GP de la República Txeca, on tindrà com a company Stefan Bradl.

“Ja sabia que se li havia trencat perquè se li movia el braç”, va dir ahir Àlex des de Brno

Per la seua part, Alberto Puig, director esportiu de l’equip HRC, va assenyalar ahir que “les coses passen i ara ja està, és així. El que és positiu és que ha succeït a casa seua i no aquí a Brno o Àustria, a la moto, perquè les conseqüències haurien estat més greus, per la qual cosa a partir d’ara el Marc entra en un període de recuperació, de veure com evoluciona la fractura i el temps ens dirà quan estarà llest per anar amb moto”.

tracking