SEGRE

DEPORTES

“L'equip ha estat bé i ha merescut la victòria”

Setién valora la bona primera part i Gattuso veu un Barça amb carències

De Jong, que va jugar un bon partit, controla una pilota davant la presència de diversos rivals.

De Jong, que va jugar un bon partit, controla una pilota davant la presència de diversos rivals.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, va veure un bon partit del seu equip malgrat que a la segona part es van veure obligats a “defensar bé fins al final”, després d’una “primera part molt bona” en la qual van fer la feina davant del Nàpols (3-1).

“Això era el que buscàvem, fer aquest primer pas i esperar després la resta de partits amb la mateixa il·lusió. L’equip ha estat molt bé i ha merescut la victòria”, va dir en declaracions a Movistar Plus.

Setién va celebrar el pas a quarts de final de la Lliga de Campions malgrat que l’equip no va convèncer amb el seu joc, ja que van estar molts minuts a mercè de l’equip italià i patint en excés al final. “Els primers minuts ens han compromès; és un gran equip, no era fàcil. Hem hagut de defensar amb molta intensitat, ens hem sobreposat a aquells primers minuts”, va apuntar.

“Hem tingut una primera part molt bona, i a la segona és veritat que ells han tingut una mica més de protagonisme, però no ens han creat gaire perill. Sempre estàs pendent de conservar l’avantatge, esperàvem defensar bé fins al final”, va valorar.

A més, el tècnic blaugrana va confiar que les molèsties de Messi al final de la primera part per una puntada de peu de Koulibaly no siguin res. “L’he vist bé. Té un cop molt fort, suposo que no tindrà cap problema”, va afirmar.

Sobre el Bayern, el rival el divendres 14 d’aquest mes per un lloc a semifinals, Setién va afirmar que tots els partits seran durs. “Tots els rivals són forts, aquest també. Han fet set gols en la seua eliminatòria i és un gran equip, però nosaltres també”, va recordar.

Finalment, el preparador blaugrana va revelar part de la conversa amb Gattuso després del partit. “L’he felicitat per l’evolució d’aquest equip. Té un mèrit extraordinari perquè ho vas veient cada diumenge. Venint d’ell té un mèrit extraordinari”, va concloure.

D’altra banda, Genaro Gattuso va afiarmar: “Si llegeixes les estadístiques, no hi ha hagut partit. Hem tingut el doble d’ocasions i hem arribat al seu camp fàcilment. Després cal tenir la mentalitat, no cometre errors. Però estic satisfet. Podíem haver guanyat, el Barcelona no estava bé i es notava. La meua sensació és que no estan gaire bé”.

tracking