SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

L'Atlètic comunica dos

Messi pateix una forta contusió al turmell però podrà jugar contra el Bayern

Messi, després de rebre un fort cop al turmell durant el partit davant del Nàpols.

Messi, després de rebre un fort cop al turmell durant el partit davant del Nàpols.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid va anunciar ahir dos positius per coronavirus al seu primer equip, després de les proves PCR que van passar dissabte, per la qual cosa, seguint el protocol, estan en contacte amb la UEFA per saber com procedir de cara al desplaçament a Lisboa per disputar els quarts de final de la Lliga de Campions. L’Atlètic prepara el partit amb el Leipzig, programat per al dijous dia 13, a l’Estadi José Alvalade de Lisboa. Els positius “es troben aïllats als seus respectius domicilis, i van ser comunicats immediatament a les autoritats sanitàries espanyola i portuguesa, a la UEFA, a la Reial Federació Espanyola de Futbol, a la Federació Portuguesa i al Consell Superior d’Esports”, va explicar el club en un comunicat. Aquesta situació “motiva canvis en els horaris d’entrenaments, en l’estructura i desenvolupament del viatge i de l’allotjament a la capital portuguesa. El club coordinarà els nous horaris amb la UEFA i tan aviat com existeixi un nou pla es farà públic. També prega el màxim respecte envers la identitat dels dos casos positius”, va afegir.

Per la seua part, Leo Messi estarà en principi disponible per jugar divendres davant del Bayern, ja que pateix una forta contusió al turmell esquerre, com a conseqüència del cop que va rebre dissabte durant el partit amb el Nàpols. Segons publicava ahir La Vanguardia, Messi es va adreçar als seus companys al túnel dels vestidors dient: “Sortiran forts. No siguem pelotudos. Tenim dos gols d’avantatge, no siguem pelotudos. Cal anar tranquils.” La plantilla blaugrana va fer ahir una sessió de recuperació, avui tindrà descans i demà i dimecres s’entrenarà a la Ciutat Esportiva, per desplaçar-se dijous a Lisboa i entrenar-se allà el mateix dijous.

De cara a aquest partit han aixecat polèmica unes declaracions de l’exinternacional alemany Lothar Matthäus, que va dir a Sky que “el Bayern hauria d’equivocar-se molt per perdre contra el Barcelona”.

En un altre ordre de coses, Josep Maria Sabartés, organitzador de l’autogol a Artesa de Segre, va anunciar ahir que la convocatòria de dissabte va ser l’última i que, per motius econòmics, ja no hi haurà pantalla divendres.

tracking