SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

La Pobla de Segur projecta un nou camp de futbol per 1,4 milions

Imatge virtual del futur nou camp de futbol de la Pobla.

Imatge virtual del futur nou camp de futbol de la Pobla.AJUNTAMENT LA POBLA DE SEGUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Pobla de Segur projecta la construcció d’un nou camp de futbol, amb gespa artificial, que substituirà l’actual camp de terra, que té més de 80 anys d’antiguitat. L’avantprojecte, que es troba en fase d’exposició pública després de ser aprovat pel ple aquesta setmana passada, tindrà un pressupost de 1.418.458 euros.

“La Pobla necessita una obra com aquesta”, explicava l’alcalde, Marc Baró, que va recordar que “de la Pobla han sortit diversos futbolistes d’elit”. Baró calcula que les obres podrien començar el 2021, tot i que va assenyalar que “primer cal buscar subvencions”. El consistori espera aconseguir ajuts “de la Diputació, el Consell Català de l’Esport i també del Consell Superior d’Esports”.

La futura instal·lació estarà ubicada darrere l’estació de ferrocarril, al costat de l’Espai Raier i el Cruyff Court Carles Puyol, que es va inaugurar fa quatre anys. Segons l’avantprojecte, el camp es construirà en tres fases i, a més de grada i vestidors, comptarà amb un edifici de serveis, a més de lavabos, bar i un magatzem.

Baró va afegir que s’ha posat en marxa aquest projecte a causa de la implantació a la Pobla de Segur de noves titulacions esportives, a través de les quals es formen tècnics de futbol.

tracking