SEGRE

BÀSQUET ELECCIONS

Mitjana renuncia i Ferran Aril es queda com a única candidatura a la Catalana

Francitorra i Aril, durant la presentació del programa electoral.

Francitorra i Aril, durant la presentació del programa electoral.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Bàsquet, que se celebraran el 5 de setembre, només comptaran amb un candidat, l’actual president, el lleidatà Ferran Aril, després que dilluns l’altre candidat, l’exàrbitre internacional FIBA Joan Carles Mitjana, hi renunciés. En un escrit dirigit als membres de la candidatura, clubs i aficionats en general, que es recollia sota el lema “A peu de pista”, Mitjana dóna les gràcies “a tots els clubs” que li han donat suport (comptava amb un centenar d’avals) i explica la seua decisió “per un motiu estrictament personal”.

La renúncia de Mitjana coincideix amb la presentació de la candidatura liderada pel fins ara president de la Federació, Ferran Aril, que ocupa del càrrec des del 9 de juliol del 2019 després que marxés Joan Fa, i Pere Francitorra, actual directiu de la comissió esportiva del FC Barcelona.

Sota el lema “Units pel Bàsquet Català”, es presenta amb un gran equip de professionals, barreja d’experiència i joventut, persones amb un llarg recorregut al món del bàsquet. D’altres provenen d’àmbits de la gestió i amants de l’esport del bàsquet, “que aportaran un aire fresc i renovador”, segons el programa de la candidatura d’Aril.

tracking