SEGRE

DEPORTES

El Barça, amb tot a Lisboa

Quique Setién confecciona una llista de 26 blaugranes per al partit amb el Bayern de demà || Dembélé viatja avui a Portugal sense l'alta, mentre que Umtiti es queda fora de la convocatòria

Lluís Cortés.

Lluís Cortés.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dembélé és la principal novetat a la llista de convocats del FC Barcelona per al partit de quarts de final de la Lliga de Campions de demà contra el Bayern a Lisboa (21.00, Movistar), en què també es troben Braithwaite i nou del planter, mentre que ni Umtiti ni Arthur no viatjaran. Dembélé, malgrat que no compta encara amb l’alta mèdica després de la ruptura completa del tendó proximal del bíceps femoral, ha entrat a la convocatòria, igual que Braithwaite, que no està inscrit a la competició. Respecte a l’anterior eliminatòria amb el Nàpols, tornen Busquets i Arturo Vidal. Per la seua part, Umtiti es va quedar a Barcelona seguint la recuperació d’una lesió de genoll i Arthur tampoc serà a Portugal després de declarar-se en rebel·lia i no entrenar-se amb l’equip. El brasiler, que jugarà la temporada vinent a la Juventus, prova de rescindir el contracte amb el club blaugrana. Messi es va exercitar ahir amb normalitat i durant l’entrenament va lluir la cama sense cap protecció. Els blaugranes van completar ahir l’última sessió a la Ciutat Esportiva i avui es desplacen a Portugal. Peña, Riqui Puig, Ansu Fati, Araújo, Monchu, Mingueza, Konrad, Reis i Jandro són els jugadors del filial que han entrat a la llista de Setién.

D’altra banda, el club va confirmar ahir que tots els jugadors del grup de Quique Setién han donat negatiu a les proves PCR. La primera plantilla passarà avui un últim test del Covid-19, tal com marca el protocol establert per la UEFA. L’equip arribarà al migdia a Lisboa. A les 17.45 tindrà lloc la roda de premsa telemàtica en què participaran Arturo Vidal i Quique Setién, mientra que a les 18.30 el Barça s’entrenarà a l’estadi Da Luz, escenari en el qual demà s’enfrontarà al campió de la Bundesliga alemanya.

La plantilla blaugrana se sotmetrà avui a un nou test i després viatjarà a Lisboa, escenari del duel

El francès no ha estat en contacte amb els jugadors que demà disputaran els quarts contra el Bayern

“Estem esperant que des de la Federació ens confirmin definitivament si es comença el dia 5 de setembre o, al contrari, s’ajorna”, va afegir pel que fa al començament de la Lliga.

L’entitat blaugrana no va revelar-ne la identitat, però el club va informar que el jugador en qüestió no havia estat en contacte amb els membres del primer equip que viatgen avui a Lisboa per jugar els quarts de final de la Lliga de Campions contra el Bayern. Els nou jugadors que es van incorporar als entrenaments són Pedri, Trincao, Rafinha, Aleñá, Oriol Rosell, Miranda, Matheus, Todibo i Wague. Hores més tard, Todibo va confirmar el positiu a les xarxes socials. “Hola a tots, us informo que he donat positiu per Covid-19, sóc asimptomàtic i em trobo bé. Sóc a casa seguint el protocol sanitari adequat. Tinc moltes ganes de tornar als entrenaments, però ara toca quedar-se a casa fins a passar el virus. Gràcies a tots pel suport i ànim a totes les persones que també l’estiguin vivint de prop. Una salutació”, va afegir en aquest sentit el francès.

Per la seua banda, Griezmann va assenyalar que “l’equip en té ganes i i també confiança. Sabem que serà difícil, però sabem el que hem de fer. Hem de treballar ben junts i tenir la pilota al màxim possible. Tinc la maleta preparada fins al dia 23”.

Lluís Cortés.

Lluís Cortés.FCB

tracking