SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El fill de Johnny Rogers, nou fitxatge del CB Pardinyes

Jordan, aler de 24 anys que ha acabat la seua etapa a l'NCAA nord-americana

Jordan Rogers durant l’etapa com a jugador dels Golden Eagles de la California State University.

Jordan Rogers durant l’etapa com a jugador dels Golden Eagles de la California State University.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes-Lleida ha obtingut els serveis de Jordan Alexander Rogers García, fill del mític Johnny Rogers, jugador del Lleida Bàsquet a la Lliga ACB, campió de l’Eurolliga amb el Panathinaikos en dos ocasions, internacional amb la selecció i ex del Madrid i València. Precisament va ser a València on va nàixer Jordan, un aler de vint-i-quatre anys i 2,01 metres que viurà la seua primera experiència professional a la LEB Plata després de finalitzar l’etapa universitària als Estats Units.

El nou jugador del Pardinyes-Lleida es va formar a les categories inferiors del València i el 2015 va iniciar l’etapa acadèmica i esportiva al Barstow College de Califòrnia per passar després a la California State University de Los Angeles, on ha destacat dos temporades amb els Golden Eagles. En el seu últim curs a la Division 2 de l’NCAA va fer una mitjana de 8,6 punts, 3,2 rebots i un 34% d’encert des de l’exterior. Gerard Encuentra, tècnic del Pardinyes-Lleida, va dir ahir que “estem molt contents que Jordan hagi acceptat la nostra proposta per seguir creixent com a jugador després de l’etapa universitària. És un aler amb molt bon físic, que ens ajudarà en el rebot, en situacions al pal baix i a més també és un especialista en el triple. És un jugador que coneix el bàsquet estatal. Confiem que la seua adaptació sigui molt ràpida”, va afegir.

Jordan Rogers és la quarta incorporació del CB Pardinyes de cara a la seua segona temporada a la LEB Plata, en la qual la plantilla patirà una profunda renovació, ja que només segueixen dos jugadors respecte al curs anterior, Carlos Gasque i Marc Rubín de Celis. A més de Rogers, el club ha fitxat David Òrrit, procedent de la base del Manresa; Oriol Besora, del Valls de la Lliga EBA; i el danès Mads Stürup. Amb sis peces a la plantilla, el club lleidatà se centrarà ara a reforçar el joc interior de l’equip, una de les tasques més difícils per a tots els equips de la categoria. El Pardinyes té previst debutar en la seua segona temporada la LEB Plata el 10 d’octubre al Barris Nord contra el Cornellà, que també serà un dels seus rivals a la Lliga Catalana.

tracking