El PSG passa a semifinals

Va remuntar el gol inicial de l'Atalanta al temps afegit amb dianes de Marquinhos i Moting || Neymar, que va donar les dos assistències, va liderar els parisencs

Neymar intenta una rematada en una acció del partit d’ahir davant de l’Atalanta.EFE

El París Saint-Germain va remuntar ahir amb gols del brasiler Marquinhos i del camerunès Maxim Choupo-Moting entre els minuts 90 i el 93 l’Atalanta i va vèncer 1-2, amb què va posar fi al somni europeu del conjunt italià i es va convertir en el primer equip classificat per a les semifinals de la Final a Vuit de la Lliga de Campions. El dia del 50 aniversari, el PSG va estar contra les cordes a l’estadi Da Luz davant de l’organització tàctica de l’Atalanta, que es va avançar en el minut 27 gràcies al croat Mario Pasalic, però dos assistències del brasiler Neymar per a Marquinhos i Choupo Moting van permetre al conjunt francès posar-se en els últims minuts en la seua primera semifinal en els darrers 25 anys.

El campió de França, que va perdre per lesió muscular el meta costa-riqueny Keylor Navas, substituït per Sergio Rico, espera ara el rival a les semifinals, que sortirà del duel que disputen avui l’Atlètic de Madrid i el Leipzig.

Amb la baixa per sanció de l’argentí Ángel di María i per lesió de Marco Verratti, a més a més de les de l’uruguaià Edinson Cavani i el belga Thomas Meunier, que no van renovar contracte, Neymar havia de ser el perill número 1 dels parisencs, tenint en compte a més que Mbappé, encara tocat en un turmell, va començar a la banqueta.

I Neymar va ser efectivament la llum d’un PSG d’altra banda poc brillant, en el qual va faltar la fantasia al centre del camp de Verratti. Malgrat el marcatge dur de Mattia Caldara, col·locat per l’Atalanta enganxat al número 10 parisenc, Neymar va crear tots els perills del seu equip. El va portar a la semifinal, però el PSG va estar al darrere en el marcador molts minuts encara que es va salvar a l’afegit.