SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista recobra la il·lusió

Duch i Folguera apunten a una temporada “ambiciosa” a la presentació de Bruno Di Benedetto i Jepi Selva || “Tenim un equip per gaudir”

Folguera, Bruno di Benedetto, Jepi Selva i Enric Duch, al costat de la resta de la junta del Lleida Llista.

Folguera, Bruno di Benedetto, Jepi Selva i Enric Duch, al costat de la resta de la junta del Lleida Llista.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La paraula il·lusió va ser una de les més repetides ahir durant la presentació, per part del Lleida Llista, de dos de les seues incorporacions per a aquesta pròxima temporada, Bruno Di Benedetto i Jepi Selva, encara que en els dos casos es tracta de la tornada de jugadors que ja han estat al club. Bruno va formar part de la plantilla que va guanyar dos anys seguits la WS Europe Cup i que la temporada passada va jugar al Liceu, mentre que Jepi, de 34 anys, va jugar quan en tenia 18, tot just sortit del júnior del Barça.

“Estem davant d’una temporada il·lusionant i ambiciosa”, va dir el president, Enric Duch. “Tenim un equip per disfrutar i triomfar”, va afegir. “Era important tornar a il·lusionar-nos tots. Tenim molta il·lusió i moltes ganes de tornar a entrenar-nos”, va dir Albert Folguera. En els dos es reflectia la satisfacció de tenir resolt on entrenar i jugar, al no poder utilitzar l’Onze de Setembre, convertit en hospital de campanya, així com la tensió de diverses setmanes d’incertesa”.

L’equip es començarà a entrenar dilluns a les 19.00, però haurà de ser mitja hora abans pel protocol

“A Bell-lloc ens sentirem com a casa”, va afegir el tècnic, que va recordar que cinc membres de la plantilla viuen en aquesta població del Pla d’Urgell.

Bruno va admetre que mai va perdre el contacte amb Folguera ni amb Duch i que, encara que al Liceu “he millorat”, es va mostrar convençut que “Lleida és el millor lloc per estar i continuar millorant. Sé que aquí milloraré més”, va afegir.

Jepi Selva, per la seua part, va dir que “ja no sóc tan anàrquic com l’altra vegada que hi vaig estar. L’experiència i l’edat et fa guanyar moltes coses, encara que vinc amb la mateixa il·lusió amb què vaig venir als 18 anys.” Jepi va afegir que el Llista s’ha convertit “en un dels millors equips” de l’OK Lliga. “El que ha fet aquests últims anys és increïble”. La plantilla començarà la pretemporada dilluns a Mollerussa i, encara que la sessió està programada a les 19.00, Albert Folguera va recordar que “hi cal ser a les 18.30 per seguir tot el protocol sanitari, prendre temperatures, repartiment de vestidors, etc”.

tracking