SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

La 2a B, sense deutes amb els jugadors

Ahir acabava el termini per saldar les quantitats denunciades

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu.

Albert Esteve, president del Lleida Esportiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va informar ahir que, complert el termini (ahir a les 12.00) perquè els clubs de Segona B abonessin les quantitats denunciades pels futbolistes i aprovades per la Comissió Mixta AFE-Segona divisió B, tots els clubs havien abonat les quantitats requerides en el termini establert. El Lleida tènia denúncies d’alguns jugadors, segons van confirmar fonts de la plantilla, que també va saldar dins del termini permès. Per la seua part, la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va destacar que, per segona vegada a la història, la totalitat dels equips de Segona divisió B ha acabat la temporada sense deutes amb els jugadors, i va lloar la “bona gestió” dels responsables dels clubs, a l’assegurar que van “pel camí adequat”. En canvi, tretze clubs de Tercera no van poder saldar els seus deutes.

L’RFEF va recordar que aquesta temporada ha aportat “uns 30 milions d’euros” en fons per als clubs més modestos, amb mesures específiques per combatre les conseqüències de la pandèmia, destinats especialment als equips de Segona B i Tercera.

Javier Tebas rebutja ampliar a 24 equips la Segona divisió A? El president de LaLiga, Javier Tebas, ha rebutjat, per “inviable”, la proposta del secretari de la Federació Espanyola de Futbol, Andreu Camps, d’ampliar la Segona divisió a 24 equips la temporada 2020/21 amb la inclusió del Deportivo i el Numància, que van baixar a Segona B.

tracking