SEGRE

AUTOMOBILISME GRAN PREMI D?ESPANYA

Mercedes domina els primers tests a Montmeló

Bottas mana al davant de Hamilton

Valtteri Bottas va dominar la sessió matinal i Hamilton no va poder superar el seu temps a la tarda.

Valtteri Bottas va dominar la sessió matinal i Hamilton no va poder superar el seu temps a la tarda.XAVI BONILLA / DPPI / AFP7

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercedes van dominar amb autoritat la jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Espanya, sisena cita del Mundial de Fórmula 1. En la primera sessió, Valtteri Bottas i Lewis Hamilton van ser els únics a baixar de l’1:17, amb el finlandès encapçalant la taula. En la segona sessió, la bretxa amb prou feines es va reduir i no hi va haver problemes amb els pneumàtics, per la qual cosa hi va haver tranquil·litat a les files dels pilots de Totto Wolff. En aquesta ocasió, Hamilton va ser el més ràpid, però el seu crono amb pneumàtic tou no va poder superar el matinal del seu company. Verstappen amb prou feines va millorar el seu temps i va acabar a més de vuit dècimes. Renault va mostrar la seua millora per ser quart amb Daniel Ricciardo just al davant de la sorpresa, el Haas de Romain Grosjean, que va precedir el Ferrari de Charles Leclerc i el MCL35 de Carlos Sainz.

El Circuit de Catalunya acull la prova del Mundial després de rebre un milió d’euros per part de l’organització de la Fórmula 1 (FOM), que fins al 2019 rebia 25 milions des del circuit per cada un dels Grans Premis.

tracking