SEGRE

DEPORTES

Piqué: “És una vergonya, aquest club necessita canvis”

Bartomeu li dóna la raó i anuncia decisions a partir de la setmana vinent

Gerard Piqué es desespera després d’un dels vuit gols que va encaixar el seu equip.

Gerard Piqué es desespera després d’un dels vuit gols que va encaixar el seu equip.MICHAEL REGAN / UEFA VIA GETTY IMA / DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, va ser qui va donar la cara després del ridícul i va ser clar al dir que el club necessita canvis en tots els nivells. “Partit horrible, una sensació nefasta. Vergonya és la paraula. No es pot competir així. No és la primera ni la segona ni la tercera vegada. Espero que serveixi d’alguna cosa. És molt dur. A reflexionar tots. El club necessita canvis i no parlo ni de l’entrenador ni dels jugadors, no vull assenyalar ningú. Crec que el club necessita canvis de tot tipus. Ningú no és imprescindible. Jo sóc el primer que m’ofereixo a anar-me’n, a deixar-ho, perquè crec que ara sí que hem tocat fons. Crec que tots hem de mirar i reflexionar internament què és el millor per al club, per al Barça, que és l’important,” va afegir.

Per la seua part, el president Josep Maria Bartomeu va manifestar que “hi ha algunes decisions preses des d’abans de reprendre la Champions. És un dia per reflexionar. A partir de la setmana vinent s’aniran prenent i comunicant aquestes decisions”. A més, Bartomeu va assenyalar sobre el partit que “és un resultat voluminosíssim. Felicito el Bayern. Nosaltres no hem estat a l’altura. Té raó Piqué. Ara a prendre decisions, algunes les tenim pensades”. Finalment, al president del club només li va quedar demanar disculpes per la vergonyosa imatge mostrada a Lisboa. “Disculpar-nos davant de tots els aficionats i socis del Barça”.

Finalment, Quique Setién, entrenador del Barça, va manifestar després del partit que “si Piqué demana canvis estructurals, alguna mica de raó deu tenir. Jo tan sols porto vuit mesos aquí, però si ho diu Piqué, que porta tant temps, alguna cosa de certa deu tenir la seua conclusió i segurament alguna cosa es deu haver de canviar”. És una derrota tremendament dolorosa, crec que són massa gols. L’equip s’ha vist desbordat i el Bayern ha tingut molta efectivitat”. Setién no va voler pronunciar-se sobre el seu futur a la banqueta blaugrana. “Encara és tot molt aviat per saber si continuaré o no. No depèn de mi i cal fer una reflexió tenint en compte el que ha succeït. El missatge crec que està clar, que no hi ha un missatge constructiu que pugui servir. Estem tots frustrats. Això per a l’afició és tremendament dolorós. Nosaltres som professionals, però també ens fa moltíssim mal. Cal encaixar-ho. Cal pensar que el futur serà millor”, va afegir finalment l’entrenador.

tracking