SEGRE

ESQUÍ NÀUTIC COMPETICIÓ

Primera competició internacional de l'any per al Lleida Ski&Wake

Patricia Escolar, del Club Esportiu Lleida Ski&Wake.

Patricia Escolar, del Club Esportiu Lleida Ski&Wake.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Lleida Ski&Wake afronta aquest cap de setmana la seua primera competició internacional d’aquest 2020. Sis esportistes del club participen avui i demà en l’Open Internacional de Tolosa, en el qual dos dels seus representants, Patricia Escolar, en categoria Sub-17 i Marc Roy, en Sub-10, tenen opcions d’acabar dins del Top Ten.

“Fins aquest mes d’agost no s’ha pogut celebrar competicions internacionals i la de Tolosa és la segona, però la primera a la qual assistim”, explica Xavi Roy, responsable d’aquest club, que té la seu a les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i el Pla de la Font.

Roy també competirà a la categoria Master, mentre que la resta de representants del Lleida Ski&Wake en aquesta cita de Tolosa són Sofia Prats (Sub-17), Carla Prats (Sub-14) i Laura Noguera (Sub-21).

L’equip ja va participar ahir en els entrenaments, mentre que la competició, en la modalitat d’eslàlom, consisteix en quatre mànegues de les quals només es té en compte el millor resultat per decidir els podis. Roy explica que, en relació amb la Covid-19, no “ens han demanat res especial per poder viatjar”.

El club lleidatà també participarà els propers dies 29 i 30 d’aquest mes en el Campionat de Catalunya, que tindrà com a escenari el pantà de la Baells, on desplaçaran una dotzena d’esportistes i aspiren aconseguir diverses medalles.

tracking