SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

El sindicat de futbolistes proposa que la Segona A tingui 26 equips

David Aganzo, president del sindicat de futbolistes, AFE.

David Aganzo, president del sindicat de futbolistes, AFE.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) proposa una Segona divisió amb 26 equips per a aquesta pròxima temporada 2020/20121 “davant de la situació excepcional que travessem a causa de la pandèmia de la Covid-19 i les conseqüències en les quals ha desembocat la suspensió parcial de la jornada 42”.

El sindicat de jugadors considera que “d’aquesta manera cap futbolista no es veuria perjudicat per la decisió de tenir una lliga de 22 o 24 i es garantiria la salvaguarda dels drets adquirits contractualment pels nostres afiliats i els clubs”.

L’AFE ha remès la seua proposta mitjançant una carta enviada ahir a totes les parts implicades.

Afegeix que “com a sindicat apel·lem a la unitat i cooperació de totes les parts implicades, a fi de posar solució a aquesta situació tan excepcional i evitar així que cap company futbolista no es vegi perjudicat, tenint en compte l’esforç i la gran capacitat d’adaptació a les circumstàncies que han demostrat durant aquesta campanya”.

L’AFE considera que “això no hauria de suposar cap tipus de problemàtica a nivell de competició o de calendari” i recorda que a la Segona divisió B s’ha passat de 80 a 102 equips.

tracking