SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Solsona ja està en marxa

L'equip va iniciar ahir una pretemporada històrica condicionada pels problemes al seu camp || Ha fet cinc fitxatges per afrontar la nova categoria

Els jugadors del Solsona, ahir durant la primera sessió de pretemporada.

Els jugadors del Solsona, ahir durant la primera sessió de pretemporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per al CF Solsona va començar ahir una pretemporada històrica. L’equip del Solsonès competirà aquesta temporada que ve per primera vegada a Primera Catalana, per a la qual cosa el club manté el bloc de la temporada anterior, amb la incorporació de cinc reforços. Però afronta amb moltes dificultats aquesta nova etapa, ja que no pot utilitzar el camp, afectat pel desplaçament d’un mur, la qual cosa l’obligarà a disputar la Lliga, durant diversos mesos, a Cardona. “Hi ha molts factors que no pots controlar i que ho fan tot més complicat”, explicava ahir Joan Corominas, que juntament amb David Andreu forma el tàndem tècnic que dirigirà l’equip. “Hi ha el tema del camp, la incertesa del coronavirus... quan només hauríem de pensar a entrenar-nos. Però som conscients que la situació és la que és”, afegia.

De moment, l’equip s’entrena al camp de Solsona, encara que només pot fer-ne servir una part, ja que el mes d’abril passat va cedir part del mur que separa el camp de futbol de l’Institut Francesc Ribalta. “A més, s’ha de canviar la gespa artificial, que ja té 14 anys”, afegeix Corominas. “Si tot va bé, podrem jugar al nostre camp al desembre o al gener. L’estat d’alarma no ens ha beneficiat, perquè no hem pogut avançar en la resolució d’aquest problema”, explica el tècnic.

Després d’un històric ascens, que li permetrà jugar a Primera Catalana, el club manté el bloc, amb la incorporació de cinc reforços, dos procedents del Vic, dos del Manlleu i un del Sallent. El Solsona és el tercer equip lleidatà de la categoria que es posa en marxa, després de fer-ho el Mollerussa i, aquesta setmana, el Borges.

tracking